“Ξεμάτιασε με ΜΑΜΑ”: Αυτός είναι ο viral ύμνος των δημοτικών συμβούλων

“Ξεμάτιασε με ΜΑΜΑ”: Αυτός είναι ο viral ύμνος των δημοτικών συμβούλων
Ξεμάτιασε με ΜΑΜΑ

Το "Ξεμάτιασε με ΜΑΜΑ" του λεγόμενου Crazypap αποτελεί παραλλαγή του δημοφιλούς τραγουδιού του Sin boy. Είναι αφιερωμένο σε όλους του υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ενώ απευθύνεται και στις μητέρες τους.

Μετά από το “Mama” του Sin boy, το τραγούδι που έγινε viral μέσα σε μερικά 24ωρα και που έχει συγκεντρώσει πάνω από 22 εκατομμύρια views στο Youtube, έρχεται το “Ξεμάτιασε με ΜΑΜΑ”.

Το “Ξεμάτιασε με ΜΑΜΑ” του λεγόμενου Crazypap αποτελεί παραλλαγή του δημοφιλούς τραγουδιού του Sin boy και ενώ η μουσική, όπως και ο ρυθμός, έχουν παραμείνει ίδια, οι στίχοι έχουν αλλάξει. 

Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι αυξάνονται και πληθύνονται ενόψει των εκλογών, ενώ απευθύνεται και στις μαμάδες των υποψηφίων.

Στο “Ξεμάτιασε με ΜΑΜΑ” πρωταγωνιστής είναι ο (οποιοσδήποτε) δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος ζητά από τη μητέρα του να τον ξεματιάσει, μιας και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του.

Ο Crazypap, πάντως, καταφέρνει, με χιουμοριστική διάθεση και “πατώντας” πάνω στο γνωστό “Mama”, να συμπυκνώσει διάφορα στοιχεία της ελληνικής κοινωνίας μέσα στο τραγούδι του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα