“Be my match”: Δώρισε μυελό των οστών και χάρισε ζωή

Διαβάζεται σε 2'
be my match
Στράτος Ψαράκης

H Luz Visual Studies με τη συνεργασία του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη Δωρεά Μυελού των Οστών.

Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 η Luz Visual Studies με τη συνεργασία του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη Δωρεά Μυελού των Οστών που χαρίζει νέα ελπίδα ζωής σε χιλιάδες ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του αίματος.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από σύμβουλο του Οράματος Ελπίδας, για το τι εστί δωρεά μυελού των οστών, τον τρόπο που πραγματοποιείται, την σημαντικότητα της πράξης αυτής, τόσο για τον λήπτη όσο και για τον δότη, καθώς και να λυθούν όλα τα πιθανά εύλογα ερωτήματα. Μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης, όσες
και όσοι επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν ως υποψήφιοι εθελοντές δότες μυελού των οστών δίνοντας ως δείγμα λίγο από το σάλιο τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Luz Visual Studies, Μαιανδρουπόλεως 4, 11524 στους Αμπελόκηπους, και με ώρα προσέλευσης στις 19:30.

Γίνε και εσύ το “match” κάποιου που περιμένει με αγωνία να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!

be my match

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα