Επίσχεση εργασίας στα διαγνωστικά του ΕΟΠΥΥ - Τι απαντά ο Α. Γεωργιάδης

Επίσχεση εργασίας στα διαγνωστικά του ΕΟΠΥΥ - Τι απαντά ο Α. Γεωργιάδης

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από σήμερα τα διαγνωστικά κέντρα και οι εργαστηριακοί γιατροί που αντιδρούν στις περικοπές του ΕΟΠΥΥ για τις εργαστηριακές εξετάσεις

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από σήμερα οι εργαστηριακοί γιατροί στα διαγνωστικά κέντρα του ΕΟΠΥΥ, διαμαρτυρόμενοι για τον μειωμένο προϋπολογισμό του ΕΟΠΥΥ σχετικά με τις εργαστηριακές εξετάσεις.

Οι ασφαλισμένοι που θα χρειαστεί να υποβληθούν σε εξετάσεις στα διαγνωστικά του ΕΟΠΥΥ θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τους τα έξοδα της εξέτασης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έστειλε μήνυμα προς όλα τα διαγνωστικά κέντρα στα οποία θα γίνει επίσχεση εργασίας με δηλώσεις του στην ΝΕΡΙΤ.

Ο υπουργός Υγείας κάλεσε τους ασφαλισμένους να πάνε για εξετάσεις μετά τις 12:00 καθώς όπως είπε το υπουργείο θα ζητήσει εγγράφως σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα να δηλώσουν αν θα λειτουργήσουν ή όχι.

Ο κ. Γεωργιάδης, διεμήνυσε ότι όσα διαγνωστικά κέντρα δε λειτουργήσουν, "δε θα είναι συμβεβλημένα ούτε τώρα, ούτε στον αιώνα τον άπαντα". Πρόσθεσε επίσης, πως η επίσχεση εργασίας δεν έχει νόημα καθώς οι συμβάσεις τους έχουν λήξει.

"Σήμερα θα παρουσιάσουμε τους όρους της νέας συμβάσεως", δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, καθώς σήμερα θα γίνει η κρίσιμη συνάντηση για το θέμα, με τους εκπροσώπους του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και των παρόχων του ΕΟΠΥΥ.

Πρόσθεσε επίσης, πως όσοι επιθυμούν να συμβληθούν με τους νέους όρους, θα παρέχουν υπηρεσίες "από σήμερα ίσως και αύριο".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΕΟΠΥΥ
SHARE:

24Media Network