Η Αντιγήρανση είναι Ιατρική Υπόθεση

Η Αντιγήρανση είναι Ιατρική Υπόθεση

Κορυφαίες θεραπείες με εγγυημένα αποτελέσματα, μόνο στα χέρια εξειδικευμένων γιατρών.

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά έφτασαν και εσύ μπορείς να τα υποδεχτείς πιο λαμπερή, φρέσκια και ανανεωμένη από ποτέ, χάρη στο συνδυασμό των κορυφαίων θεραπειών αντιγήρανσης και ανανέωσης. Botox, Υαλουρονικό Οξύ και Νήματα Ανάρτησης είναι τα πιο αποτελεσματικά «όπλα» στη φαρέτρα του εξειδικευμένου δερματολόγου και αλληλοσυμπληρώνονται, ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του δικού σου προσώπου, ώστε να σου χαρίσουν το απόλυτο αποτέλεσμα ανανέωσης μία ανάσα πριν τις γιορτές, με απόλυτη ασφάλεια, εγγυημένο αποτέλεσμα και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Η Τελευταία Τάση

Η πιο σύγχρονη τάση στην παγκόσμια σκηνή της σύγχρονης αισθητικής ιατρικής είναι η συνδυαστική δράση για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Έτσι πλέον οι γιατροί δεν μας συστήνουν μεμονωμένες θεραπείες αλλά συνδυαστικά πρωτόκολλα που εγγυώνται τα πιο εντυπωσιακά αλλά και τα πιο φυσικά αποτελέσματα, γυρνώντας πίσω τους δείκτες του ρολογιού, ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε ξεχωριστού προσώπου. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε τους δύο πιο σημαντικούς παράγοντες τόσο για την επίτευξη του τέλειου αποτελέσματος όσο και για την διασφάλιση της μέγιστης ασφάλειας της υγείας μας. Μόνο ο εξειδικευμένος δερματολόγος είναι εκείνος που γνωρίζει τόσο τις πραγματικές ανάγκες του δέρματός μας όσο και την πραγματική ποιότητα του προϊόντος που θα επιλέξει, η οποία δεν μπορεί να είναι τίποτα λιγότερο από κορυφαία. Ο δερματολόγος είναι ο μόνος κατάλληλος για να μελετήσει το δέρμα μας, τις ατέλειες του προσώπου μας και τις ανάγκες της επιδερμίδας μας, ώστε να μπορεί να σχεδιάσει το πλάνο θεραπειών εκείνο που κάνει για εμάς. Έτσι, μετά από ενδελεχή κλινική εξέταση και συζήτηση των αναγκών και των απαιτήσεων του ασθενούς, ο δερματολόγος θα δημιουργήσει το δικό του εξατομικευμένο πλάνο αντιγήρανσης και ανανέωσης, για να του προσφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα με διάρκεια στο χρόνο. Botox, Υαλουρονικό Οξύ και Νήματα Ανάρτησης, πιστοποιημένων εταιρειών με παγκόσμια εγγύηση, παντρεύονται στην ίδια θεραπεία, αλληλοσυμπληρώνοντας το ένα τη δράση του άλλου, και χαρίζοντας τα θαυματουργά τους αποτελέσματα στο σημείο που χρειάζεται. Έτσι σβήνουμε τις ρυτίδες του άνω τριτημορίου του προσώπου με Botox, δίνουμε όγκο όπου χρειάζεται και γεμίζουμε τις βαθιές αύλακες με Υαλουρονικό Οξύ και προσφέρουμε ορατή σύσφιξη με Νήματα Ανάρτησης, χαρίζοντας μία συνολικά τέλεια, νεανική, φρέσκια και ανανεωμένη εικόνα, με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς χρόνο αποθεραπείας και με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, αφού η θεραπεία είναι κομμένη και ραμμένη στις ανάγκες του συγκεκριμένου κάθε φορά ατόμου.

Botox

To Botox αποτελεί μία από τις πλέον δημοφιλείς θεραπείες, με τα αποτελέσματά του να φαίνονται μόλις 7-10 ημέρες μετά την εφαρμογή του και να διαρκούν 4-6 μήνες περίπου. Αντιμετωπίζει δραστικά τις ρυτίδες στο άνω τριτημόριο του προσώπου, δηλαδή στο μέτωπο, το μεσόφρυο και γύρω από τα μάτια στο λεγόμενο «πόδι της χήνας», εξαφανίζοντάς τες και ταυτόχρονα δρώντας ως προληπτικό μέσο στη δημιουργία νέων ρυτίδων. Δείτε περισσότερα εδώ.

Υαλουρονικό Οξύ

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένα υδρόφιλο συστατικό (απορροφά και συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό) που προσφέρει όγκο, γεμίζει τις ρυτίδες, ενυδατώνει σε βάθος και ενισχύει το περίγραμμα και τις φυσικές γραμμές του προσώπου. Η διαδικασία εφαρμογής απαιτεί περίπου 30 λεπτά και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και διαρκούν έως και 12 μήνες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Νήματα Ανάρτησης

Τα Νήματα Ανάρτησης είναι μία πολύ σύγχρονη μέθοδος για μη επεμβατική σύσφιξη στην περιοχή του προσώπου. Τα νήματα είναι φτιαγμένα από ένα απολύτως βιοσυμβατό απορροφήσιμο υλικό και εισάγονται κάτω από το δέρμα με τη βοήθεια μίας ειδικά σχεδιασμένης βελόνας. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προσώπου ξεχωριστά, τοποθετούνται λιγότερα ή περισσότερα νήματα για την επίτευξη του ιδανικού αποτελέσματος. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και τα άμεσα ορατά αποτελέσματα έχουν διάρκεια έως 1 χρόνο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πέρα από τις τρεις αυτές εξαιρετικές θεραπείες αντιγήρανσης, υπάρχουν πολλές ακόμη κορυφαίες μέθοδοι για την αντιστροφή των σημαδιών του χρόνου, τη σύσφιξη και την ανάπλαση, όπως είναι η πιστοποιημένη τεχνική μη επεμβατικού lifting Ultherapy, η εξαιρετική μέθοδος σύσφιξης Thermage, η μοναδική συνδυαστική θεραπεία αντιμετώπισης της χαλάρωσης Venus Legacy.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τον Dr. Πέτρο Φλώρο, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο, ενεργό μέλος της Αμερικανικής AAD και της Ευρωπαϊκής EADV, πιστοποιημένο δερματολόγο για τις θεραπείες Thermage CPT, Ulthera και Fraxel Restore Dual και εκπαιδευτή για την εφαρμογή εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέως και νημάτων ανάρτησης. Επιστημονικό Διευθυντή του Ιατρικού Κέντρου Neotis (www.neotis.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα