Κανονικά τα τακτικά χειρουργεία και στο “Αγλαΐα Κυριακού”

Διαβάζεται σε 1'
Θάλαμος ασθενών στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»
Θάλαμος ασθενών στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Intime

Κανονικά θα λειτουργήσει το ένα από τα τρία τακτικά χειρουργεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», για το οποίο είχε αποφασιστεί αναστολή λόγω έλλειψης προσωπικού.

Ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αναστέλλεται το λουκέτο στο ένα από τα τρία τακτικά χειρουργεία του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», που είχε ανακοινώσει ο χειρουργικός τομέας του νοσοκομείου, εξέδωσε η διοίκηση του ιδρύματος.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν.Π.Α. “Π. & Α. Κυριακού” συνελθόν σήμερα 24.05.2024 και ώρα 12:00 σε Έκτακτη Συνεδρίαση με θέμα : “Ενημέρωση και λήψη απόφασης σχετικά με την αναστολή των τακτικών χειρουργείων του Νοσοκομείου” και αφού έλαβε υπόψιν του την κατηγορηματική διαβεβαίωση τόσο της Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας όσο και του Διευθυντή Χειρουργικού Τομέα, ότι με το υπάρχον προσωπικό δεν τίθεται θέμα ασφαλείας και δύνανται να λειτουργούν καθημερινά οι τρεις χειρουργικές τράπεζες», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το νοσοκομείο.

Ως εκ τούτου αποφασίστηκε η μη αναστολή των τακτικών χειρουργικών περιστατικών, από Δευτέρα 27.05.2024.

Υπενθυμίζεται ότι και οι γιατροί του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους που είχαν προαναγγείλει για την 1η Ιουνίου, μετά από δεσμεύσεις της διοίκησης του νοσοκομείου και του υπουργείου Υγείας για μόνιμη επίλυση των προβλημάτων, τα οποία αφορούν στις ελλείψεις αναισθησιολόγων και νοσηλευτών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα