Κορονοϊός στα Γιαννιτσά: Δεκάδες κρούσματα σε εργοστάσιο κονσερβοποιΐας

Κορονοϊός στα Γιαννιτσά: Δεκάδες κρούσματα σε εργοστάσιο κονσερβοποιΐας
Ασθενοφόρο MotionTeam

Κρούσματα κορονοϊού στα Γιαννιτσά σε επιχείρηση που απασχολεί 680 άτομα, πολλοί εκ των οποίων είναι εποχικοί και ζουν σε κοντινές περιοχές. Φόβοι για αύξηση του αριθμού των μολύνσεων.

Αυξάνονται τα κρούσματα κορoνοϊού στο εργοστάσιο κονσερβοποιΐας στα Γιαννιτσά, όπου έχουν βρεθεί θετικοί τουλάχιστον 35 – 40 εργαζόμενοι.

Η επιχείρηση απασχολεί 680 άτομα, πολλοί εκ των οποίων είναι εποχικοί και ζουν σε κοντινές περιοχές σε Ημαθία, Θεσσαλονίκη και Πιερία.

Αρχικά εντοπίσθηκαν 13 κρούσματα μεταξύ 30 εργαζομένων, οι οποίοι μετακινούνται καθημερινά προς και από τα Γιαννιτσά από τη Γουμένισσα και το Κιλκίς όπου κατοικούν, με λεωφορείο. Κατά την ιχνηλάτηση διαπιστώθηκαν κι άλλα κρούσματα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι θετικοί στον κορονοϊό εργαζόμενοι, ξεπερνούν τους 35 με τον εν λόγω αριθμό να αναμένεται να αυξηθεί. Όλοι οι ασθενείς βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Οι εργαζόμενοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, ενώ ακολουθείται η διαδικασία ιχνηλάτησης, σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ορίζει ο ΕΟΔΥ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα