Τέμπη: 6 άτομα νοσηλεύονται ακόμα σε νοσοκομεία – Δύο σε σοβαρή κατάσταση

Τέμπη: 6 άτομα νοσηλεύονται ακόμα σε νοσοκομεία – Δύο σε σοβαρή κατάσταση
Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας Eurokinissi

Οι γιατροί ελπίζουν ότι οι περισσότεροι από αυτούς θα καταφέρουν να κάνουν Πάσχα στο σπίτι τους.

Έξι άτομα νοσηλεύονται ακόμα και σήμερα σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας, 42 ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Οι 4 από αυτούς αναμένεται να λάβουν εξιτήριο τις επόμενες ημέρες, ενώ 2 άτομα νοσηλεύονται ακόμα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

4 τραυματίες αναμένεται να λάβουν εξιτήριο

Στο Νοσοκομείο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ νοσηλεύεται ένα κορίτσι σε πολύ καλή κατάσταση στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και αναμένεται να πάρει σύντομα εξιτήριο. Υπενθυμίζεται ότι νοσηλεύθηκε πολλές ημέρες σε ΜΕΘ.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύονται ένα αγόρι και ένα κορίτσι στην ορθοπεδική κλινική σε πολύ καλή κατάσταση.

Αναμένεται να πάρουν και οι δύο εξιτήριο τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι και τα δύο αυτά παιδιά νοσηλεύθηκαν πολλές ημέρες στη ΜΕΘ.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται ακόμη ένας τραυματίας, ο οποίος είχε πάρει εξιτήριο, αλλά εισήχθη και πάλι για προγραμματισμένο χειρουργείο και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα.

2 άτομα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση

Στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας βρίσκεται ένα κορίτσι σε σταθερή και καλύτερη κατάσταση και οι γιατροί αισιοδοξούν ότι η κατάσταση της υγείας της θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο τις επόμενες ημέρες.

Στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας νοσηλεύεται και ο Γεράσιμος, οποίος είναι και ο μοναδικός επιζώντας από το πρώτο βαγόνι του τρένου. Η κατάστασή του είναι σταθερή, αλλά παραμένει σοβαρή.

«Δεν χάσαμε κανέναν ασθενή-τραυματία από τη τραγωδία των Τεμπών. Περαστικά στους τραυματίες που ακόμη νοσηλεύονται στα νοσοκομεία», δηλώνει Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα