Το Ωνάσειο πραγματοποίησε την ένατη μεταμόσχευσης καρδιάς για το 2023

Το Ωνάσειο πραγματοποίησε την ένατη μεταμόσχευσης καρδιάς για το 2023
Εξωτερική φωτογραφία από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο Eurokinissi

Συνολικά το Πρόγραμμα Μεταμοσχεύσεων Καρδιάς του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου έχει  πραγματοποιήσει 218 μεταμοσχεύσεις καρδιάς από την έναρξη του το 1995.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου (ΩΚΚ) μετά από μια τεχνικά απαιτητική επέμβαση, λόγω του προηγούμενου ιατρικού ιστορικού του, νοσηλεύεται ο ασθενής που έλαβε πρόσφατα το μόσχευμα από νεαρό δότη.

Πρόκειται για την ένατη επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς για το 2023 ενώ συνολικά το Πρόγραμμα Μεταμοσχεύσεων Καρδιάς του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου έχει πραγματοποιήσει 218 μεταμοσχεύσεις καρδιάς από την έναρξη του το 1995.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από τους Καρδιοχειρουργούς του Β΄ Καρδιοχειρουργικού Τμήματος κ. Νεκτάριο Κογεράκη, Αναπληρωτή Διευθυντή, τον κ. Θεμιστοκλή Χαμογεωργάκη, Διευθυντή και την κα Αντιγόνη Κολιοπούλου, Επιμελήτρια Α’ και τους Αναισθησιολόγους κα Θεοφανή Αντωνίου, Συντονίστρια Διευθύντρια Αναισθησιολογικού Τομέα και Παναγιώτη Φτίκο, Επιμελητή Β’.

Σε ανακοίνωσή του το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο ευχαριστεί «την οικογένεια του δότη για τη δωρεά του καρδιακού μοσχεύματος, όπως και το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό και τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα