Power Of Love: Ο Δώρος εξαργυρώνει την… αγάπη με μια θέση σε πάνελ εκπομπής

Power Of Love: Ο Δώρος εξαργυρώνει την… αγάπη με μια θέση σε πάνελ εκπομπής
Ο Δώρος Παναγίδης από το Power Of Love στη συχνότητα του Epsilon Instagram

Ο Κύπριος που έγινε ευρύτερα γνωστός από το reality του ΣΚΑΙ έκλεισε στο νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Epsilon. Ποιοι άλλοι θα βγαίνουν κάθε πρωί μαζί του.

Ο νέος τρόπος να βρει κανείς τον δρόμο του στην ελληνική τηλεόραση είναι όπως όλα δείχνουν μέσα από τα reality. Μάλιστα σε αντίθεση με το παρελθόν – βλέπε Big Brother – τα νέα φορμάτ επιτρέπουν και σε ήδη αναγνωρίσιμους celebs να βαπτιστούν εκ νέου, να επανέλθουν στο προσκήνιο και αν είναι τυχεροί να διαγράψουν δεύτερη πορεία στη showbiz. (Ζώη, Σπαλιάρας, Ζαμπίδης, Μπο, Λάουρα, Χατζίδου, Σπυροπούλου και η λίστα δεν τελειώνει)

Τελευταίο παράδειγμα, ο Δώρος Παναγίδης, ο γόης του Power Of Love, ο οποίος και αποχώρησε μαζί με την αγαπημένη του Αθηνά, πριν από κανένα μήνα, αλλά ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση (χωρίς αυτή). Το Epsilon ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα τη νέα πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή Splash στην οποία παίρνει μέρος και ο ίδιος. 

Ο Δώρος συμμετείχε πριν λίγο καιρό και σε βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου “Love Till It’s OVer”, αποδεικνύοντας περίτρανα πως η αγάπη κάνει cash-out για τα παιδιά των reality. 

Και βέβαια, οι προτάσεις για φωτογραφήσεις και συνεργασίες με βάση το… πρωταρχικό του επάγγελμα, εκείνο του μοντέλου πέφτουν βροχή. 


Splash η νέα εκπομπή στο Epsilon

Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, ενώ προετοιμάζεται πυρετωδώς για την αναγέννησή του από τις στάχτες του το επόμενο φθινόπωρο, έχει προγραμματίσει μια νεανική, ψυχαγωγική εκπομπή για το καλοκαίρι, τη σύνθεση της οποίας “πρόδωσε” ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης. Ο βετεράνος των εκπομπών στον σταθμό, συμπράττει φέτος με την Μαντώ Γαστεράτου, την Έλενα Κρεμλίδου και τον Δώρο στο Splash που θα κάνει πρεμιέρα, όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της απερχόμενης σεζόν. 

Τα πρόσωπα της εκπομπής εμφανίστηκαν στο Instagram Story του τραγουδιστή. 

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης είναι από τους ελάχιστους συνεργάτες του σταθμού που επιβίωσαν του extreme Make Over, καθώς συνεργάστηκε τα τελευταία χρόνια στενά με την Ναταλία Γερμανού. Ωστόσο παραμένει στο Epsilon και τώρα, μετά την αποχώρησή της και την υπογραφή συμβολαίου με τον Alpha. 

Η Μαντώ Γαστεράτου μπορεί να έδειξε την αφοσίωσή της στο κανάλι του Αμαρουσίου λαμβάνοντας μέρος στο Nomads, από το καλοκαίρι ωστόσο του 2018, αλλάζει τηλεοπτική συχνότητα και εισέρχεται στην ανανεωμένη οικογένεια του Epsilon. 

Τέλος, η Έλενα Κρεμλίδου, περισσότερο αναγνωρίσιμη μεταξύ των instagrammers, έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση από τη σατιρική εκπομπή του ΣΚΑΙ “Ό, τι να ‘ναι” και μεταπήδησε στο διαδικτυακό αδερφάκι του ΑΝΤ1, Netwix. Αυτό το καλοκαίρι δοκιμάζεται σε κάτι άλλο, πιο μαζικό και ψυχαγωφικό στο Epsilon. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα