Βάνα Μπάρμπα: “Έτσι αισθάνομαι για τον Φιλιππίδη και είναι δικαίωμά μου”

Βάνα Μπάρμπα: “Έτσι αισθάνομαι για τον Φιλιππίδη και είναι δικαίωμά μου”
Βάνα Μπάρμπα NDP

Επιμένει σε όσες υποστηρικτικές δηλώσεις έχει κάνει για τον Πέτρο Φιλιππίδη η Βάνα Μπάρμπα.

Από την ημέρα που έγινε γνωστή η κακοποιητική συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη, ύστερα από καταγγελίες συναδέλφων του εις βάρος του, πλήθος καλλιτεχνών και κυρίως ηθοποιών που έχουν συνεργαστεί μαζί του, εξέφρασαν τις απόψεις τους.

Υπενθυμίζεται για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ότι βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού κατά συρροή.

Μεταξύ των λιγοστών που εξέφρασαν δημόσια τη στήριξή τους για τον καταγγελθέντα ηθοποιό, ήταν και η Βάνα Μπάρμπα, η οποία ουκ ολίγες φορές μίλησε… με τα καλύτερα λόγια για έναν άνθρωπο που κατηγορείται για βιασμό.

Σε εμφάνισή της στο «Πρωινό» του Ant1, η Βάνα Μπάρμπα επέμεινε στα όσα έχει υποστηρίξει μέχρι στιγμής για τον Πέτρο Φιλιππίδη, λέγοντας μάλιστα ότι είναι δικαίωμά της να τα πιστεύει.

Μεταξύ άλλων για τις δηλώσεις της, είπε τα εξής: “Έτσι αισθάνομαι και είναι δικαίωμά μου. Είναι δικαίωμά μας να μιλάμε και να λέμε τη γνώμη μας, να μπορούμε να σταθούμε στο ηθικό ανάστημα της άποψής μας. Είναι δικαίωμά μας, ακόμη κι αν κάνουμε λάθη. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μη με ρωτήσετε άλλο για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θα ήθελα να απαντήσω”.

Στην συνέχεια εξήγησε πως έχει τοποθετηθεί επί του θέματος πολλές φορές και τώρα προτιμά την σιωπή. “Δε θέλω να μιλήσω άλλο, έχω πει την άποψή μου, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο για τον Πέτρο. Δεν είναι μόνο η εμπλοκή, η σιωπή καμιά φορά στα media είναι χρυσός. Σας ευχαριστώ πολύ για τον σεβασμό. Δε θέλω να πω κάτι άλλο”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα