Γ. Μώραλης: “Δεν υπάρχει καμία καταγγελία για επεισόδιο εις βάρος του κ. Μιχαλολιάκου”

Γ. Μώραλης: “Δεν υπάρχει καμία καταγγελία για επεισόδιο εις βάρος του κ. Μιχαλολιάκου”
O « » (), , 16 2014. -/-/ -

Τι ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γ. Μώραλης μετά την επίσκεψή του στην αρμόδια Αστυνομική Διεύθυνση

Συνέχεια στην “βεντέτα” που έχει ξεσπάσει στον Πειραιά μεταξύ του απερχόμενου δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου και του υποψήφιου για την ίδια θέση, Γιάννη Μώραλη, έδωσε το απόγευμα της Τρίτης (20/05) ο δεύτερος.

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο κ. Μώραλης τονίζει ότι επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά και ενημερώθηκε ότι δεν έχει γίνει καμία καταγγελία για το επεισόδιο που ισχυρίζεται ότι έγινε εις βάρος του ο κ. Μιχαλολιάκος. 

“Επισκέφθηκα τον Ταξίαρχο κ. Κ. Τσαρδινάκη. Σύμφωνα με το Δελτίο Συμβάντων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την διαβαθμισμένη έκθεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά που παραδόθηκε στο στρατηγείο της ΕΛ.ΑΣ, δεν υπάρχει καμία καταγγελία που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του απερχόμενου Δημάρχου Πειραιά σχετικά με δήθεν επεισόδιο εις βάρος του. Την ίδια στιγμή ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του κ. Μιχαλολιάκου, Ποινικολόγος κ. Π. Κάσσης, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας διέψευσε ως ανυπόστατες τις καταγγελίες του απερχόμενου δημάρχου” τονίζει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά.

Και προσθέτει: “Στον Πειραιά πρέπει να μιλήσουμε για νέες θέσεις εργασίας, για ανάπτυξη, για προοπτική και όχι να ασχολούμαστε με πρακτικές του παρελθόντος, με ψέματα και κατασκευασμένες συκοφαντίες και προβοκάτσιες από επαγγελματίες του είδους. Συνεχίζουμε με πίστη για ένα Πειραιά Νικητή και καλούμε την Κυριακή τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες να στείλουμε όλοι μαζί ηχηρό μήνυμα αλλαγής και δημιουργίας”.

(Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γιάννης Κολεσίδης)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα