iVenture Card Athens: Η Αθήνα απέκτησε την δική της τουριστική κάρτα

iVenture Card Athens: Η Αθήνα απέκτησε την δική της τουριστική κάρτα

Τρεις δυνάμεις του τουριστικού χώρου ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστε να έρθει και στην Αθήνα η iVenture Card. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα για τους τουρίστες και τους επιχειρηματίες

Η νέα τουριστική σεζόν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς αλλά και με την έλευση της iVenture Card Athens, της πρώτης προπληρωμένης κάρτας που προσφέρει την δυνατότητα στους τουρίστες να επισκεφτούν μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα, μουσεία, εστιατόρια όπως και να συμμετάσχουν σε κοντινές εκδρομές χωρίς να είναι αναγκασμένοι να περιμένουν σε ουρές.

Η iVenture Card Athens είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της αυστραλιανής iVenture, της Key Tours του τουριστικού οργανισμού που εξειδικεύεται στις εκδρομές στην Ελλάδα για περισσότερα από 50 χρόνια καθώς και την Gray Line που διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο διώροφων τουριστικών λεωφορείων στην Αθήνα.

Οι εκπτώσεις που λαμβάνουν οι τουρίστες αν αξιοποιήσουν στο μέγιστο τα προνόμια που τους προσφέρει η κάρτα φθάνουν εώς το 50% (σ.σ. ανάλογα με τον τύπο της κάρτας). Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι ανάμεσα στα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες, που ξεπερνούν τις 40, είναι ο αρχαιολογικός χώρος και το Μουσείο της Ακρόπολης, το Παναθηναϊκό Στάδιο, εκδρομές σε Σούνιο. Επίδαυρο, Δελφούς, μούσεια όπως το Κυκλαδικής Τέχνης, το Πολεμικό Μουσείο, Ισλαμικής Τέχνης, το Μουσείο Λαλαούνη κ.α., δραστηριότητες όπως το Allou Fun Park, το Athens Happy Train, το θέατρο παραδοσιακών χορών της Δόρας Στράτου κ.α.. Στον χώρο της εστίασης ξεχωρίζουν το Hard Rock Cafe, το City Bistro, το Bar De Theatre Athens κ.α. ενώ υπάρχει και η δυνατότητα μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο Αθηνών.

Οι τιμές των καρτών για ενήλικους ξεκινούν από 55 ευρώ για την πλέον βασική έκδοση (τριήμερη για μουσεία) και φθάνουν ως τα 329 ευρώ ( 7ήμερη για την έκδοση Athens Unlimited Attractions Pass). Για τους επιχειρηματίες του τουρισμού το πλεονέκτημα που προσφέρει η iVenture Card είναι ότι απλοποιεί τις διαδικασίες τόσο με τους πελάτες όσο και με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ενώ παράλληλα προσφέρει ένα προϊόν που είναι δοκιμασμένο και πετυχημένο στις μεγάλες τουριστικές αγορές.

H iVenture Card ξεκίνησε από το Σίδνεϊ το 2009 και μέσα σε λιγότερα από 10 χρόνια έχει παρουσία σε 20 από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς σε όλο τον πλανήτη όπως Λονδίνο, Βαρκελώνη, Μέξικο Σίτι, Χονολουλού, Ντουμπάι, Χονγκ Κόνγκ, Κέιπ Τάουν και εδώ και λίγες ημέρες και Αθήνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα