Σκουρλέτης: Υπό εξέταση η επαναδραστηριοποίηση του εργοστασίου φωτοβολταϊκών Heliosphera

Σκουρλέτης: Υπό εξέταση η επαναδραστηριοποίηση του εργοστασίου φωτοβολταϊκών Heliosphera

Συνάντηση με αντιπροσωπεία των εργαζομένων του εργοστασίου κατασκευής φωτοβολταϊκών πάνελ Heliosphera είχε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης

Την πιθανότητα της επανέναρξης παραγωγής του εργοστασίου κατασκευής φωτοβολταϊκών πάνελ, “Heliosphera” στην Τρίπολη εξετάζει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης.

Ο υπουργός συναντήθηκε την Πέμπτη με αντιπροσωπεία των εργαζομένων του εργοστασίου κατασκευής φωτοβολταϊκών πάνελ, “Heliosphera” και κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εργοστάσιο, το οποίο έχει σταματήσει την παραγωγή του από το καλοκαίρι του 2012.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων αναφέρθηκαν στη σημασία των δραστηριοτήτων του εργοστασίου και κατέθεσαν στον κ. Σκουρλέτη προτάσεις, προκειμένου να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Σκουρλέτης “θα εξετάσει όλα τα ζητήματα που του έθεσαν οι εργαζόμενοι και, ειδικότερα, τις προτάσεις τους για την πιθανότητα της επανέναρξης της παραγωγής”.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα