Εξάρχεια: Επιχείρηση της Αστυνομίας ύστερα από νέες επιθέσεις στην περιοχή

Εξάρχεια: Επιχείρηση της Αστυνομίας ύστερα από νέες επιθέσεις στην περιοχή
Δυνάμεις των ΜΑΤ στα Εξάρχεια Eurokinissi

Σημειώθηκαν επιθέσεις αντιεξουσιαστών με βόμβες μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα και στην Χαριλάου Τρικούπη-Ακολούθησαν 11 προσαγωγές και έχουν οδηγηθεί όλοι στην ΓΑΔΑ, όπου μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Διαδοχικές επιθέσεις αντιεξουσιαστών σε βάρος στατικών διμοιριών των ΜΑΤ, σημειώθηκαν και σήμερα τα ξημερώματα, μισή ώρα μετά τις τέσσερις, στα Εξάρχεια και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα και μισή ώρα μετά τις 5, επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη.

Αυτή την φορά οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, ύστερα και από τις συνεχείς επιθέσεις που έχουν δεχθεί, προχώρησαν σε επιχείρηση και προσήγαγαν συνολικά 11 άτομα, εκ των οποίων 9 Έλληνες και δύο αλλοδαποί και συνελήφθησαν για συμμετοχή σε επιθέσεις με βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που εκτελούσαν υπηρεσία στην περιοχή.

Σε βάρος τους γίνεται έρευνα και σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, ενώ με το πέρας των ερευνών αναμένεται και επίσημη ενημέρωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα