Κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω απεργίας Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ

Κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω απεργίας Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ

Kυκλοφοριακά προβλήματα στην Αττική, λόγω της απεργίας των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς

Λόγω της σημερινής απεργίας των εργαζομένων σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ, σημειώνονται κυκλοφοριακά προβλήματα από το πρωί σχεδόν σε όλους τους οδικούς άξονες της Αττικής.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία, η κίνηση στους δρόμους σιγά-σιγά ομαλοποιείται, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται αυτή την ώρα στη λεωφόρο Κηφισίας, από το ύψος της Κατεχάκη.

Σημειώνεται, ότι οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για την κίνηση στους δρόμους από το site της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr, στο οποίο υπάρχει συνεχής πληροφόρηση.

Υπενθυμίζεται, ότι ακινητοποιημένα θα μείνουν για 24 ώρες Τετάρτη και Παρασκευή μετρό, ηλεκτρικός και τραμ.

“Είναι προφανές ότι αυτή η ρύθμιση αποτελεί το “δούρειο ίππο” για να διευκολύνει τα σχέδια των δανειστών ώστε να ιδιωτικοποιηθεί, ευκολότερα, η ΣΤΑ.ΣΥ. Οι αστικές συγκοινωνίες θα παραμείνουν δημόσιες, παρέχοντας κοινωνικό έργο με όσο το δυνατόν δικαιότερη και φθηνότερη τιμολογιακή πολιτική”, αναφέρουν οι εργαζόμενοι.

“Οι πολίτες θα μας κρίνουν όλους”, είχε σχολιάσει ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης λέγοντας ότι οι αλλαγές στη ΣΤΑΣΥ γίνονται με μοναδικό γνώμονα τη διαφάνεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα