Το συγκινητικό μήνυμα του γιου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Δικηγόρος πυροβολήθηκε από αγνώστους σήμερα το βράδυ στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού στο Κολωνάκι. Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Δικηγόρος πυροβολήθηκε από αγνώστους σήμερα το βράδυ στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού στο Κολωνάκι. Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

«Χθες έχασα ότι πιο πολύτιμο είχα» λέει ο γιος του ποινικολόγου σε μήνυμά του στο Facebook για τη δολοφονία του πατέρα του

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook, ο γιος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Νώντας, αποχαιρέτησε τον πατέρα του που χθες βράδυ έπεσε θύμα δολοφονίας μέσα στο γραφείο του στη Νεάπολη Εξαρχείων.

Ο Νώντας Ζαφειρόπουλος, που ακολουθεί τα βήματά του πατέρα του στη δικηγορία, έγραψε στο Facebook: "Θέλω να ευχαριστήσω για τα συλλυπητήριά σας κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά, αλλά δεν βρίσκομαι σε θέση να το κάνω...

Χθες έχασα ότι πιο πολύτιμο είχα, εξαιτίας κάποιων άνανδρων και μικρών ανθρώπων και ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω.

Έφυγε κάνοντας το λειτούργημα του, γιατί ως τέτοιο έβλεπε την δικηγορία και πάντα μου έλεγε πως αν το κάνεις αξιοπρεπώς δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Τελικά, ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις στη σημερινή κοινωνία. Και το χειρότερο είναι ότι δεν πρόλαβε να με ορκίσει δικηγόρο, όπως ήταν το όνειρο του.

Καλό παράδεισο πατέρα μου!! Θα σε αγαπάω πάντα!»

Το συγκινητικό μήνυμα του γιου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζαφειρόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θεία Ζαφειρόπουλου: Τέτοια εγκλήματα έπρεπε να έχουν καταστεί αδιανόητα

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος

Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου με την οικογένεια Ζαφειρόπουλου

ADVERTISING

SHARE: