Grimes: Η πρώην του Έλον Μασκ, “έθαψε” τον δισεκατομμυριούχο στο νέο της τραγούδι

Grimes: Η πρώην του Έλον Μασκ, “έθαψε” τον δισεκατομμυριούχο στο νέο της τραγούδι
H Grimes με τον Έλον Μασκ, σε εκδήλωση του Metropolitan Museum το Μάιο του 2018. Charles Sykes/Invision/AP

Η πρώην σύντροφος του Έλον Μασκ δεν είχε πει κουβέντα για το χωρισμό τους. Στο Player of Games η Grimes μιλάει για τον έρωτα της "με το μεγαλύτερο gamer".

H Grimes είναι Καναδή μουσικός, τραγουδίστρια, συνθέτης και παραγωγός δίσκων, που γεννήθηκε ως Claire Elise Boucher, πριν 33 χρόνια. Είναι και η τελευταία σύντροφος του Έλον Μασκ. Ήταν μαζί από το 2018 έως τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το Μάιο του 2020 απέκτησαν ένα γιο.

Ο πιο πλούσιος άνθρωπος του πλανήτη (τρεις φορές διαζευγμένος) είχε ομολογήσει πως η δουλειά του με το SpaceX και την Tesla ήταν ο κύριος λόγος που χώρισαν. Η καλλιτέχνης δεν είχε πει κάτι. Από ό,τι φαίνεται, έκανε τραγούδι το χωρισμό.

Στο Player of Games, η Grimes τραγουδάει πως “είμαι ερωτευμένη με τον μεγαλύτερο gamer, αλλά πάντα θα αγαπά το παιχνίδι περισσότερο από ό,τι αγαπάει εμένα. Σαλπάρισε προς την κρύα έκταση του διαστήματος. Ούτε η αγάπη μπορεί να σε κρατήσει στη θέση σου”. Εδώ να θυμίσουμε πως ο Μασκ δούλευε σε εταιρία video games -που λεγόταν Rocket Science-, πριν φτιάξει τη Zip2 που τον έκανε εκατομμυριούχο στα 27 του -το 1995.

Η Grimes είχε κυκλοφορήσει το teaser τον Ιούλιο, δυο μήνες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Μασκ. Άρα κάποιος μπορεί να πει πως δεν αναφέρεται σε εκείνον. Ο ίδιος κάποιος θα ομολογήσει πως υπάρχουν πολλές αναφορές που ‘καλύπτουν’ τον δισεκατομμυριούχο.

Κατά σύμπτωση, η κυκλοφορία του τραγουδιού συνέπεσε με την αλλαγή του Μασκ στα μαλλιά του, την οποία χρήστης του Reddit συνέκρινε με “κάθε 14χρονο που βλέπω στο εμπορικό κέντρο”.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του News 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

“Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα