ΠΓΔΜ: Διαψεύδει κόντρα Ζάεφ – Ντιμιτρόφ η κυβέρνηση

ΠΓΔΜ: Διαψεύδει κόντρα Ζάεφ – Ντιμιτρόφ η κυβέρνηση
Διαψεύδει κόντρα Ζάεφ - Ντιμιτρόφ η κυβέρνηση AP

Δεν υπάρχουν διαφορετικές θέσεις και διαφωνίες στην κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της πΓΔΜ

Δεν υπάρχουν διαφορετικές θέσεις και διαφωνίες στην κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ, δήλωσε την Κυριακή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της πΓΔΜ Μίλε Μποσνιακόφσκι με αφορμή δημοσιεύματα σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης περί αντιπαράθεσης του πρωθυπουργού με τον υπουργό Εξωτερικών.

Τονίζει, επίσης, πως η κυβέρνηση της χώρας ενωμένη ασχολείται με την επίλυση των διαφορών, καθώς και για την ενίσχυση της αξιοπρέπειας και της ταυτότητας των πολιτών της Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ και όλα τα μέλη της κυβέρνησης είναι σταθερά προσηλωμένοι και ασχολούνται με την ίδια, ενιαία γραμμή, για την επίλυση των διαφορών και την ενίσχυση της αξιοπρέπειας και της ταυτότητας των πολιτών της χώρας , ανέφερε ο Μποσνιακόβσκι.

Η κυβέρνηση και όλα τα μέλη της ενεργούν από κοινού για την επίτευξη του στρατηγικού στόχου της Δημοκρατίας, την ένταξη στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και μέσα από τη διαδικασία αυτή την εξασφάλιση μιας καλύτερης ζωής για όλους τους πολίτες της χώρας, επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα