Στο Master Chef έπαθαν Survivor

Στο Master Chef έπαθαν Survivor
Facebook @MasterChef

Με reality επιβίωσης έμοιαζε την Τρίτη το show μαγειρικής με τους παίκτες να ανάβουν φωτιές στη φύση - Η ανακοίνωση των κριτών που πάγωσε το αίμα

Με μια δοκιμασία εντελώς διαφορετική από όλες τις προηγούμενες βρέθηκαν αντιμέτωποι οι παίκτες του MasterChef στο χθεσινό επεισόδιο.

Οι συμμετέχοντες του ριάλιτι μαγειρικής βρέθηκαν στη φύση και κλήθηκαν να μαγειρέψουν χωρίς τον βασικό εξοπλισμό. Έπρεπε μάλιστα να ανάψουν μόνοι τους φωτιά.

Ο Σάββας Ληχανίδης ως ως νικητής του τεστ δημιουργικότητας, διάλεξε ως αντίπαλο αρχηγό τον Δημήτρη Τσίκιλη. Οι ομάδες (μπλε και κόκκινοι) έπρεπε να βγάλουν δύο πιάτα με τα υλικά που είχαν στο κουτί που τους δόθηκε. Οι παίκτες φυσικά δεν πίστευαν στα μάτια και τα σχόλια τους για την δοκιμασία ήταν πολλά.

Μετά τις παρουσιάσεις των πιάτων, οι κριτές είχαν ανακοινώσεις να κάνουν… Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στους υποψήφιους Master Chef ότι για να περάσουν το δεύτερο μέρος της δοκιμασίας, θα έπρεπε να φτιάξουν μόνοι τους καταλύμματα με ό,τι υλικά έβρισκαν στην ύπαιθρο και να διανυκτερεύσουν στη φύση μέχρι το επόμενο πρωί.

Επρόκειτο φυσικά για πλάκα, ωστόσο τα έντρομα και αμήχανα βλέμματα των παικτών στο άκουσμα της είδησης ήταν απολαυστικά:

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Facebook @MasterChef

Facebook @MasterChef

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα