Χρηστίδης: Στη σωστή κατεύθυνση οι κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου

Χρηστίδης: Στη σωστή κατεύθυνση οι κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου
Ο Παύλος Χρηστίδης Eurokinissi

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε ότι η Φ. Γεννηματά ήταν ενήμερη για τις επαφές του πρώην πρωθυπουργού, ενώ για τις απουσίες απ' τη ψηφοφορία για την αναδοχή είπε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα

«Η χώρα έπρεπε να έχει εθνική γραμμή. Αυτό πρέπει να κάνει ένας πρώην πρωθυπουργός. Δεν υπάρχει κάτι περίεργο. Το γνωρίζαμε» σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης σχολιάζοντας τις επαφές του Γιώργου Παπανδρέου στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6.

Όπως, άλλωστε, διευκρίνισε, «στο τελευταίο Πολιτικό Συμβούλιο είχε ενημερώσει ότι θα κάνει αυτές τις επαφές».

«Η Φώφη Γενηματά ήταν η πρώτη που έβαλε στο τραπέζι το θέμα της εθνικής συνεννόησης. Θυμίζω ότι στο Σκοπιανό ζητήσαμε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών» είπε ακόμη και τόνισε ότι αυτό που κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου «είναι στη σωστή κατεύθυνση». «Αφού είναι στην ενεργό πολιτική» συμπλήρωσε.

Για το θέμα με τη ψήφιση του νόμου που δίνει το δικαίωμα αναδοχής και σε ομόφυλα ζευγάρια αλλά και τις απουσίες βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σημείωσε ότι «κανένα απολύτως θέμα δεν δημιουργείται».

Τέλος, άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το πότε τοποθετήθηκε σχετικά με τις ομοφοβικές δηλώσεις του Κ. Κατσίκη στη Βουλή, λέγοντας ότι το κυβερνών κόμμα σχολίασε έξι ώρες μετά τον ίδιο. «Τα αντανακλαστικά του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούν με χρονοκαθυστέρηση, όταν κάτι αφορά αυτούς», υπογράμμισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα