Γεννηματά: Ο Καμμένος αμφισβητεί τον Τσίπρα και εκείνος δεν αντιδρά

Γεννηματά: Ο Καμμένος αμφισβητεί τον Τσίπρα και εκείνος δεν αντιδρά
Η Φώφη Γεννηματά Eurokinissi

Για γελοιποίηση που προκαλεί ζημιά στη χώρα έκανε λόγο η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ με αφορμή τις δηλώσεις του κυβερνητικού εταίρου πως η συμφωνία των Πρεσπών δεν έχει κανένα αποτέλεσμα

Τη σκυτάλη της αντιπαράθεσης με τον Πάνο Καμμένο ξαναπήρε η Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας τη δήλωση του κυβερνητικού εταίρου πως η συμφωνία των Πρεσπών δεν έχει κανένα αποτέλεσμα, δήλωση που ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε στη Βουλή υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι η δική του στάση είναι ξεκάθαρη, ενώ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης όχι.

Η κ.Γεννηματά υποστήριξε ότι η δήλωση αυτή του κ.Καμμένου συνιστά αμφισβήτηση του Αλέξη Τσίπρα.

“Χθες  με τις δηλώσεις Καμμένου  αναρωτήθηκα αν υπάρχει Κυβέρνηση στον τόπο.

Σήμερα  οι συγκυβερνήτες κτύπησαν ξανά . Αμφισβητούν τον Πρωθυπουργό, λένε ότι η υπογραφή του  δεν έχει αξία. Ο ίδιος εξακολουθεί να μην αντιδρά.

Η γελοιοποίηση κορυφώνεται. Δυστυχώς όμως και η ζημιά για την χώρα” έγραψε ειδικότερα στο twitter η κ.Γεννηματά.

Στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ απάντησε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θόδωρος Τοσουνίδης:

“Δεν αξίζουν της παραμικρής σοβαρής απάντησης οι φαιδροί ισχυρισμοί της κ. Γεννηματά ότι δήθεν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αμφισβητούν τον Πρωθυπουργό και την υπογραφή του.

Στην κ. Γεννηματά έχει απαντήσει ο Γιάννης Ραγκούσης, ότι έχει καταστήσει το κόμμα στο οποίο προεδρεύει σε ένα υπεργολαβικό μαγαζί του κ. Μητσοτάκη και τα στελέχη του σε υπαλλήλους του κ. Μαρινάκη. Αιδώς Αργείοι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα