Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά: Θα μείνουμε στην κυβέρνηση για να πούμε το “όχι” στο Σκοπιανό

Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά: Θα μείνουμε στην κυβέρνηση για να πούμε το “όχι” στο Σκοπιανό
H Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά Eurokinissi

Η υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης υποστήριξε ότι η αντιπολίτευση και τα συμφέροντα θέλουν να βγάλουν τους ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση για να ανακόψουν τον αγώνα κατά της διαπλοκής και ώστε να μην είναι κυβερνητικός εταίρος την ώρα της ψήφισης

Η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά, δήλωσε ότι «η συμφωνία με τα Σκόπια, αν έρθει, θα έρθει στη ελληνική Βουλή μετά το τέλος του 2018. Και τότε η Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε εκεί για να ψηφίσουμε ΌΧΙ και να την ακυρώσουμε με κάθε τρόπο».

Στην ίδια ανακοίνωση, η κ. Τσαρουχά αναφέρει πως «με την πρόταση δυσπιστίας και τους εκβιασμούς, η αντιπολίτευση και τα συμφέροντα θέλουν να μας βγάλουν από την κυβέρνηση για να ανακόψουν τον αγώνα μας κατά της διαπλοκής και για να μην είμαστε εκεί όταν θα πρέπει να ειπωθεί το ΌΧΙ» και καταλήγει:

«Συνεχίζουμε. Οτιδήποτε άλλο λένε, κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό. Η Μακεδονία είναι Ελλάδα και η Ελλάδα είναι Μακεδονία. Η αλήθεια θα λάμψει και όλες οι σκιές θα διαλυθούν».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα