Μαξίμου: Έκδηλος ο πανικός Μητσοτάκη για το ενδεχόμενο λύσης στο Σκοπιανό

Μαξίμου: Έκδηλος ο πανικός Μητσοτάκη για το ενδεχόμενο λύσης στο Σκοπιανό
Η είσοδος του Μεγάρου Μαξίμου Eurokinissi

Το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού προειδοποιεί τον αρχηγό της ΝΔ ότι σύντομα θα αναγκαστεί να καταλήξει σε μία θέση και τον κατηγορεί ότι υποκρίνεται ότι είναι υπέρ της λύσης στο εξωτερικό, ενώ στο εσωτερικό ακολουθεί τη γραμμή των "επαγγελματικών πατριδοκάπηλων Σαμαρά και Γεωργιάδη"

Αντεπίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το Σκοπιανό εξαπέλυσε το Μαξίμου με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη σύσκεψη των τομεαρχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη διαπραγμάτευση.

“Ο πανικός του κ. Μητσοτάκη για το ενδεχόμενο επίλυσης του ονοματολογικού, που οι κυβερνήσεις της ΝΔ κληροδότησαν στη χώρα, γίνεται κάθε μέρα και πιο έκδηλος”, υποστηρίζει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

“Καλά κάνει, διότι ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει πολύ καλά: και τι διαπραγματεύονταν οι κυβερνήσεις της ΝΔ στο παρελθόν, και τι πάει να πετύχει η σημερινή κυβέρνηση, και ποιων τα εγκληματικά για τα εθνικά συμφέροντα λάθη καλείται να διορθώσει. Εξάλλου, βρίσκεται στα ρετιρέ της ΝΔ μαζί τους”, προσθέτει.

“Όποιον λεκτικό ακροβατισμό και να σκαρφιστεί, δεν μπορεί για πολύ ακόμα να κρύβεται. Σύντομα θα αναγκαστεί να καταλήξει σε μία θέση από τις δεκάδες που έχει υιοθετήσει για το ονοματολογικό τους τελευταίους έξι μήνες”, συνεχίζει η ανακοίνωση του Μαξίμου και καταλήγει:

“Το μόνο που περιμένουμε να δούμε είναι εάν θα συνεχίσει να υποκρίνεται ότι είναι τάχα υπέρ της λύσης όταν συναντιέται με ξένους αξιωματούχους στο εξωτερικό, την ίδια στιγμή που στο εσωτερικό ακολουθεί, κατά γράμμα. Τη γραμμή που του επιβάλλουν οι επαγγελματίες πατριδοκάπηλοι, Σαμαράς και Γεωργιάδης.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα