Μετά τις 28 Αυγούστου η αναβληθείσα συζήτηση στη Βουλή για Καμμένο

Μετά τις 28 Αυγούστου η αναβληθείσα συζήτηση στη Βουλή για Καμμένο

Ο Πάνος Καμμένος αντιπρότεινε να διεξαχθεί η συζήτηση σήμερα μετά το μεσημέρι, αλλά δεν συναίνεσε η ΝΔ. Η συνεδρίαση αναβλήθηκε μετά από πρόταση του κ. Μητσοτάκη λόγω του καταστροφικού σεισμού στην Κω

Μετά τη διακοπή εργασιών του Αυγούστου θα διεξαχθεί στη Βουλή η αναβληθείσα συζήτηση για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει ενδεχόμενες πολιτικές και ποινικές ευθύνες του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, πρότεινε να διεξαχθεί σήμερα μετά το μεσημέρι η αναβληθείσα συζήτηση με την ομαλοποίηση της κατάστασης στην Κω.

Η ΝΔ δεν συμφώνησε, όμως, με την πρόταση αυτή και έτσι η συζήτηση αναβλήθηκε για μετά τις θερινές διακοπές (7 έως 27 Αυγούστου) λόγω του φόρτου νομοθετικών εργασιών που αναμένεται τις επόμενες δύο εβδομάδες στη Βουλή. Στην απόφαση αυτή υπήρξε συμφωνία και από πλευράς της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση για αναβολή είχε ληφθεί από το πρωί από τον Νίκο Βούτση μετά από επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και ύστερα από σχετικό αίτημα του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα