Ο Τζέφρι Πάιατ στο καταδρομικό USS Normandy, με φόντο την Καλντέρα

Ο Τζέφρι Πάιατ στο καταδρομικό USS Normandy, με φόντο την Καλντέρα

Το USS Normandy βρίσκεται στη Μεσόγειο από τα μέσα Απριλίου συνοδεύοντας, μαζί με άλλα έξι πολεμικά πλοία, το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ USS Harry S. Truman

Στον Όρμο των Φηρών κατέπλευσε το πλοίο του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ USS Normandy (CG-60). Το καταδρομικό πλοίο έχει μήκος 173 μέτρα και 400 άτομα πλήρωμα και θα παραμείνει στην καλντέρα της Σαντορίνης μέχρι την Κυριακή 27 Μαΐου.

Το USS Normandy βρίσκεται στη Μεσόγειο από τα μέσα Απριλίου συνοδεύοντας, μαζί με άλλα έξι πολεμικά πλοία, το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ USS Harry S. Truman. Σήμερα, Πέμπτη, ο ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, βρέθηκε στο νησί και συνομίλησε με το πλήρωμα, ενώ “απόθέωσε” τη Σαντορίνη με τις αναρτήσεις του στο Twitter.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, βρέθηκε στο νησί που είναι “ένα από τα ομορφότερα τοπία της Ελλάδας, με αρχαία κληρονομιά, εκεί που περιμένει τον επισκέπτη η ζεστή φιλοξενία”.

Ο κ. Πάιατ υποδέχθηκε στο USS Normandy και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου/Πρόεδρο της Επιτροπής Νήσων Διευρωπαϊκού Δικτύου Παράκτιων Περιοχών Ευρώπης, Γιώργο Χατζημάρκο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα