Οργή στο Μαξίμου για τον πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους

Οργή στο Μαξίμου για τον πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους
Εξωτερική άποψη του Μεγάρου Μαξίμου την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Περίεργο παιχνίδι από τον πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους στην υπόθεση του Μαρινόπουλου. Έκανε αρνητική εισήγηση για την αίτηση ένταξης της εταιρείας στο άρθρο 99

Έξαλλοι είναι στο Μαξίμου με τον πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Μ. Απέσσο, ο οποίος σήμερα έκανε αρνητική εισήγηση για την αίτηση ένταξης του Μαρινόπουλου στο άρθρο 99, αίτημα που εξετάζεται στο Πρωτοδικείο.

Και αυτό καθώς μέχρι και σήμερα το πρωί, διαβεβαίωνε την κυβέρνηση, η οποία παρακολουθεί με αγωνία το θέμα και προσπαθεί να βρει μια λύση προς όφελος των εργαζομένων, ότι η εισήγησή του θα ήταν θετική.

Θεωρούν επομένως ότι παραπλάνησε την κυβέρνηση και πως πίσω από αυτή την παραπλάνηση κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες.

Οι δικηγόροι επισημαίνουν ότι η εταιρεία και οι εργαζόμενοι έχουν συμφωνήσει να εξαιρεθούν οι τελευταίοι από την χορήγηση της προσωρινής διαταγής. Όπως αναφέρουν, με τον τρόπο αυτό εφόσον δεν τους καταβάλλεται η μισθοδοσία, θα μπορούν να προχωρούν σε κατασχέσεις.

Κατά τη διαδικασία, ανάμεσα σε άλλους πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των αιτήσεων του ομίλου για χορήγηση προσωρινής προστασίας από τους πιστωτές άσκησαν οι τράπεζες και το Σωματείο Εργαζομένων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα