“Πάλι σας έφυγαν κύριοι” – Αντίδραση Μητσοτάκη στην επίθεση Ρουβίκωνα

“Πάλι σας έφυγαν κύριοι” – Αντίδραση Μητσοτάκη στην επίθεση Ρουβίκωνα
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Καυστικό σχόλιο του προέδρου της ΝΔ για την επίθεση μελών του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Γαλλίας. "Η κυβέρνηση δεν μπορεί να συλλάβει μια φράξια τάχα αντιεξουσιαστών"

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά την επίθεση μελών του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Γαλλίας το απόγευμα της Κυριακής. Ο κ. Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο twitter, έκανε λόγο για μια “ανίκανη κυβέρνηση που δεν θέλει ή – ακόμη χειρότερα – δεν μπορεί να συλλάβει μια φράξια τάχα αντιεξουσιαστών. “Πάλι σας έφυγαν κύριοι” σχολιάζει δηκτικά κλείνοντας το tweet του ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αιφνιδιαστική επίθεση με κόκκινες και μαύρες μπογιές πραγματοποίησαν περίπου 15 μέλη του «Ρουβίκωνα» στις 5:35 το απόγευμα του Σαββάτου, επί της οδού Ακαδημίας, στην είσοδο του Γαλλικού Προξενείου, που βρίσκεται στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο με την Γαλλική Πρεσβεία, η οποία όμως έχει είσοδο από την Λ. Βασιλίσσης Σοφίας, απέναντι από την Βουλή.

Αμέσως μετά τα μέλη του Ρουβίκωνα τράπηκαν σε φυγή, όμως η αστυνομική δύναμη που έσπευσε προχώρησε στην προσαγωγή ενός ατόμου, ο οποίος οδηγείται στην ΓΑΔΑ για να εξεταστεί εάν συμμετείχε στην επίθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα