Ραγκούσης: Δεν θα γίνω αντιπρόεδρος σε κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ραγκούσης: Δεν θα γίνω αντιπρόεδρος σε κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο Γιάννης Ραγκούσης ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ κατηγορήθηκε άδικα και πως μετά την διακυβέρνηση Σαμαρά και μετά το 2015, είναι όλοι στην ίδια πολιτική κατάσταση

“Η Δημοκρατική Συμπαράταξη πρέπει να είναι αυτόνομη. Εάν εκλεγώ, δεν έχω πρόθεση να γίνω αντιπρόεδρος σε κυβέρνηση Μητσοτάκη”, δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Τόνισε ότι “η απεξάρτηση από τη ΝΔ είναι για τον ίδιο ακρογωνιαίος λίθος” και σημείωσε ότι “ο νέος φορέας μπορεί να είναι αξιωματική αντιπολίτευση και στη συνέχεια να κυβερνήσει ώστε να προχωρήσει στις αλλαγές που χρειάζεται η χώρα για να μην επιστρέψει στο 2009”.

Πρόσθεσε ότι με βάση τις δημοσκοπήσεις, οι αναποφάσιστοι έκαναν το πρώτο βήμα, έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εκτίμησε ότι τα ευρήματα των ερευνών δείχνουν ότι ΝΔ οδεύει για αυτοδυναμία.

Ο Κ. Ραγκούσης είπε ότι ο χώρος θα αναγεννηθεί γιατί για όλα θα αποφασίζουν οι πολίτες.

Σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ κατηγορήθηκε άδικα και πως μετά την διακυβέρνηση Σαμαρά και μετά το 2015 είναι όλοι στην ίδια πολιτική κατάσταση.

“Εμείς δεν δώσαμε, είχαμε υπουργούς που έκοβαν συντάξεις. Ο Σαμαράς και ο Τσίπρας, έβγαλαν τον κόσμο στον δρόμο, αλλά τώρα είδαν όλοι ότι είχαμε δίκιο και κάναμε το σωστό για τη χώρα”.

Αναφερόμενος στις πολλές υποψηφιότητες, είπε ότι σήμερα δεν υπάρχει Ανδρέας Παπανδρέου, για να είναι μόνο ένας, γιατί είναι άλλες οι συνθήκες.

Για το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου, είπε ότι επειδή ο πρωθυπουργός έχασε την αξιοπιστία του, με πονηρό τρόπο προσπαθεί να οικειοποιηθεί μέρος της κληρονομιάς του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα