Σβίγκου στο Ραδιόφωνο 24/7: Ζητάμε καθαρή λύση

Σβίγκου στο Ραδιόφωνο 24/7: Ζητάμε καθαρή λύση

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7 ότι ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι δεν θα υλοποιηθούν τα μέτρα, εάν δεν βρεθεί λύση στο χρέος

«Δεν μπορούμε να δεχτούμε μια λύση που δεν είναι καθαρή, ούτε να μετατεθεί μετά τις γερμανικές εκλογές» είπε στην εκπομπή ” Αντίμετρα” με τους Στέφανο Τζανάκη και Γιώργο Μελιγγώνη στο Ραδιόφωνο 24/7 η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

Επισήμανε ότι η κυβέρνηση έθεσε το ζήτημα του χρέους από τον Ιανουάριο του 2015, όταν η αντιπολίτευση έλεγε πως το χρέος είναι βιώσιμο.

Μιλώντας για την αντιπαράθεση του ΔΝΤ με τη Γερμανία, είπε ότι η κυβέρνηση είχε αναγνωρίσει τις διαφωνίες και γι’ αυτό ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι δεν θα υλοποιηθούν τα μέτρα, εάν δεν βρεθεί λύση στο χρέος.

Αναφερόμενη στο θέμα του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν αρνήθηκε ποτέ να συναντηθεί με κάποιον πολιτικό αρχηγό και ενημερώνει τη Βουλή μέσω της «ώρας του πρωθυπουργού».

Πρόσθεσε ότι η ουσία είναι να φτιαχτεί ένα εθνικό μέτωπο για το χρέος, σημειώνοντας ότι περιμένει από τον κ. Μητσοτάκη να εκφράσει τι εννοεί όταν λέει για το χρέος ότι είναι «εθνική υπόθεση».

Για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, είπε ότι η Φώφη Γεννηματά απέστειλε επιστολή στην ευρωομάδα των Σοσιαλιστών, αλλά διαφοροποιήθηκε από τα άλλα σοσιαλιστικά κόμματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα