Θεοδωράκης: Δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση και δεν αντικαθιστούμε τους ΑΝΕΛ

Θεοδωράκης: Δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση και δεν αντικαθιστούμε τους ΑΝΕΛ
Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης Eurokinissi

Την επίσημη θέση του Ποταμιού ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του κόμματος μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εισήγηση Δανέλλη για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση αποχώρησης των ΑΝΕΛ

Μετά το πέρας της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού, ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε στους δημοσιογράφους την εξής δήλωση: «Ο Σπύρος Δανέλλης έχει τις προσωπικές του απόψεις, είναι γνωστές και δεν σχετίζονται με τη συγκυρία. Η θέση του Κινήματός μας, όμως, είναι ξεκάθαρη. Προωθούμε βελτιώσεις και αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία, αλλά δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση σε περίπτωση ψήφου εμπιστοσύνης και δεν αντικαθιστούμε στην κυβέρνηση τους ΑΝΕΛ. Και σε αυτό είμαστε όλοι σύμφωνοι και κατηγορηματικοί».

Την άποψη ότι το Ποτάμι πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση εάν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποχωρήσουν από αυτή, έθεσε στην ΚΟ του κόμματος ο κ.Δανέλλης όπως είχε γραψει νωρίτερα το News 24/7. O κ.Δανέλλης είχε εκφάσει αυτή τη θέση και δημόσια προκαλώντας αντιδράσεις και από το Κίνημα Αλλαγής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα