Parklife, η επιστροφή: Το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται την άνοιξη με μία Big Band συναυλία

Parklife, η επιστροφή: Το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται την άνοιξη με μία Big Band συναυλία

Αυτήν την Κυριακή (4/03) το Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος γεμίζει μελωδίες.

Jazz, latin, soul νότες βουτάνε στη φύση και μας παρασέρνουν στους ρυθμούς της Άνοιξης που δειλά δειλά κάνει τα πρώτα της βήματα. Ο Μάρτιος μπαίνει και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποδέχεται την πρώτη Κυριακή της άνοιξης με τιμές big band. Συγκεκριμένα, με την Big Band της Στρατιωτικής Μουσικής Φρουράς Αθηνών.

Η ΑΣΔΥΣ θα βρίσκεται αυτήν την Κυριακή 4 Μαρτίου στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από τις 12 το μεσημέρι και προσκαλεί όλους τους φίλους του swing, της salsa και του πάρκου να γίνουν κομμάτι της μεγάλης γιορτής. Γνωστές ελληνικές και ξένες μελωδίες σε ένα πλέγμα ενορχηστρώσεων που αναδεικνύουν ανδρικές, γυναικείες φωνές και σολιστικές αποχρώσεις, υπό τη διεύθυνση του Ταγματάρχη Μιχαήλ Χασούρη αποτελούν μέρος του προγράμματος μαζί με το χορό και την ξεγνοιασιά μιας ζωντανής Κυριακής.

Από το 2011, η Big Band έχει στο ιστορικό της εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ όπως το Retromania της ΕΛΣ και το Jazz Technopolis Festival, με jazz και latin ρεπερτόριο καθώς και διασκευές ελληνικών κομματιών σε ανάλογο ύφος.

Υ.γ.: Η ενότητα Parklife καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα