Ξανανοίγει ο θρυλικός (για τους σινεφίλ) κινηματογράφος Ανδόρα

Ξανανοίγει ο θρυλικός (για τους σινεφίλ) κινηματογράφος Ανδόρα

Μετά από επτά χρόνια μαύρου πανιού, από την 1η Μαρτίου, οι προβολείς του θα λάμψουν ξανά.

Πίσω στη δεκαετία του ‘90, οι αβάν πρεμιέρ ταινιών του ευρωπαϊκού (κυρίως) κινηματογράφου είχαν το στέκι τους στην οδό Σεβαστουπόλεως. Στον αριθμό 117. Οι σινεφίλ της Αθήνας δεν μετρούν πολλά κινηματογραφικά στέκια. Η Ανδόρα, μέχρι και πριν από επτά χρόνια που ανακοίνωσε το κλείσιμό της, ήταν ένα από αυτά.

Τιμής ένεκεν λοιπόν στην αλλοτινή θλίψη που από την 1η Μαρτίου θα χαθεί μέσα στην έντονη μυρωδιά των φρεσκοβαμμένων τοίχων του αγαπημένου κινηματογράφου, η ανακοίνωση που ακολουθεί είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς που έχουν φάει τις Πέμπτες και τις Δευτέρες τους στα καθίσματα της Ανδόρας.

Την προσοχή σας, παρακαλώ: Η Ανδόρα, πλήρως ανακαινισμένη και φρέσκια από ταινίες και νέες ιδέες ανακοίνωση την επαναλειτουργία της. Η εταιρεία διανομής Weird Wave αναλαμβάνει τη διεύθυνση του κινηματογράφου και υπόσχεται να κρατήσει υψηλά το επίπεδο της καινούριας Ανδόρας. Που δεν θέλουμε με τίποτα να πάψει να θυμίζει την παλιά (Ανδόρα).

Οι πόρτες της οδού Σεβαστουπόλεως θα κάνουν ποδαρικό στο Μάρτιο και θα ανοίξουν ξανά αύριο, Πέμπτη (1/03) με μία ταινία του Φεστιβάλ Βενετίας του 2017. Το ‘Σπίτι δίπλα στη Θάλασσα’ του Ρόμπεν Γκρντιγιάν έχει ήδη ώρες προβολών. Και περιμένει να ‘κόψει’ το εισιτήριό σου.

Υγ: Στην επίσημη σελίδα του κινηματογράφου στο Facebook μπορείς να βρεις τις ταινίες που έρχονται προσεχώς και να σκάσεις μερικά χαμόγελα που υπάρχει πλέον ένας ακόμη κινηματογράφος να δεις αυτό που λέμε ‘καλές ταινίες’.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα