Αθήνα – Λιβύη με Egyptair

Αθήνα – Λιβύη με Egyptair
FILE - In this Thursday, May 19, 2016 file photo, An EgyptAir Airbus A330-300 takes off for Cairo from Charles de Gaulle Airport outside of Paris. Egyptian investigators say the black boxes from a passenger plane that crashed last month have arrived in Paris, where technicians will attempt to repair them. Both were extensively damaged when EgyptAir Flight 804 from Paris to Cairo crashed into the Mediterranean on May 19, killing all 66 people on board. (AP Photo/Christophe Ena, File) ap

Η πρώτη αεροπορική εταιρεία που συνδέει ξανά την Ευρώπη και την Αφρική με την Λιβύη

Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατούσε τα προηγούμενα χρόνια στη Λιβύη, δείχνει να ομαλοποιείται. Κατά συνέπεια και οι αερομεταφορές βρίσκουν περιθώριο ομαλής εξέλιξης. Μάλιστα, ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου και μέλος της Star Alliance, Egyptair, επαναφέρει από την 1η Απριλίου 2018 (και δεν θα είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα) την πτήση από την Αθήνα προς την Βεγγάζη της Λιβύης, με ενδιάμεσο σταθμό το Κάιρο και πλέον είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που συνδέει ξανά την Ευρώπη και την Αφρική με την Λιβύη.

Η Egyptair θα πραγματοποιεί τη συγκεκριμένη πτήση τέσσερις φορές την εβδομάδα, έχοντας ως στόχο σταδιακά να αυξήσει τη συχνότητα των δρομολογίων σε καθημερινή βάση.

Για τους επιβάτες των συγκεκριμένων κρατήσεων, αλλά και όλων των άλλων κρατήσεων, η εταιρεία προσφέρει σε όσους θα διανυκτερεύσουν στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης σε δωμάτιο ξενοδοχείου πέντε αστέρων. Επίσης, σε όσους παραμείνουν από έξι έως δέκα ώρες στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες (στην περίπτωση που η επίσκεψη πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου λειτουργίας, παρέχεται δωρεάν γεύμα με θέα τον χώρο των Πυραμίδων). Κι ακόμη, το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών (23 kg η κάθε μία).

(Φωτογραφία: AP Photo/Christophe Ena, File)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα