ΑΕΚ – Ζούλτε Βάρεγκεμ 0-2: Έδειξε τις αδυναμίες της και φωνάζει για ενίσχυση

Διαβάζεται σε 1'
ΑΕΚ – Ζούλτε Βάρεγκεμ 0-2: Έδειξε τις αδυναμίες της και φωνάζει για ενίσχυση
EUROKINISSI

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ΑΕΚ από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ στο δεύτερο φιλικό της επί ολλανδικού εδάφους, με το σύνολο του Μάρκο Νίκολιτς να εμφανίζει χτυπητές αδυναμίες και να “φωνάζει” για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας και την κορυφή της επίθεσης.

Την πρώτη της ήττα, έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι, γνώρισε η ΑΕΚ του Μάρκο Νίκολιτς.

Όπως γράφει το SPORT24, η Ένωση ηττήθηκε με 2-0 από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ στο δεύτερο καλοκαιρινό φιλικό της στην Ολλανδία, έχοντας πολλά κενά διαστήματα και λάθος μεταβιβάσεις, κυρίως στο πρώτο μέρος, δείχνοντας παράλληλα τις ελλείψεις της στο αριστερό άκρο της άμυνας και στην κορυφή της επίθεσης.

Στο δεύτερο 45λεπτο, όταν στο προπονητικό κέντρο του Μπουργκ Χάαμσταντ, όπου διεξήχθη το ματς κόντρα στους Βέλγους, ο 46χρονος προπονητής του Δικέφαλου παρέταξε άλλη ενδεκάδα, η ΑΕΚ ανέβηκε, δημιούργησε φάσεις, απείλησε περισσότερο με τους Κοϊτά και Ζίνι, όμως δέχθηκε και δεύτερο τέρμα (στο 76′ από τον Εμέκα) για το τελικό 0-2.

Το 0-1 είχε κάνει ο Οπόκου στο 8′ με ριμπάουντ από το σουτ του και την εκπληκτική απόκρουση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα