Βούλα: Τουλάχιστον 47 τραυματίες από τη σύγκρουση δύο λεωφορείων

Διαβάζεται σε 3'
Βούλα: Τουλάχιστον 47 τραυματίες από τη σύγκρουση δύο λεωφορείων
Τροχαίο στη Βούλα ΙΝΤΙΜΕ

Σοβαρό τροχαίο με την εμπλοκή δύο λεωφορείων σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Βούλα. Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις του ΕΚΑΒ και της Τροχαίας. Δεκάδες τραυματίες.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα ύστερα από σύγκρουση δύο λεωφορείων με τραυματίες σημειώθηκε, το πρωί της Παρασκευής (4/7), στη Λ. Καραμανλή στο ρεύμα προς Σούνιο και στο ύψος της Α΄ Πλαζ Βούλας.

Τα δύο λεωφορεία (122 και 122Β) συγκρούστηκαν μεταξύ τους κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αν και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως το ένα λεωφορείο ήταν σταματημένο τη στιγμή που το δεύτερο προσέκρουσε σε αυτό από πίσω. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του NEWS 24/7, υπάρχουν τουλάχιστον 47 τραυματίες, έξι εκ των οποίων είναι σοβαρά και μια γυναίκα πολυτραυματίας. Αναμένεται να χειρουργηθούν και στη συνέχεια να νοσηλευτούν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Οι 31 τραυματίες έχουν διακομιστεί στο «Ασκληπιείο της Βούλας», ενώ 6 στο «Γεννηματάς». Μεταξύ των τραυματιών είναι και 10 παιδιά που έχουν διακομιστεί στο «Παίδων», χωρίς η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία.

Σύγκρουση λεωφορείων στην Βούλα EUROKINISSI
Σύγκρουση λεωφορείων στην Βούλα EUROKINISSI

INTIME

Στο σημείο έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση από Τροχαία και ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον τόπο του συμβάντος έφτασαν εντός 5 λεπτών 8 απλά ασθενοφόρα, 3 μονάδες (εξειδικευμένα ασθενοφόρα με ειδικά μηχανήματα για την καρδιά) και δύο μοτοσικλέτες ταχείας αντιμετώπισης.

Μετά το συμβάν, υπάρχει δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της Α’ πλαζ Βούλας, στο ρεύμα προς Σούνιο.

Εικόνες και βίντεο από το σημείο

Σύγκρουση λεωφορείων στην Βούλα EUROKINISSI

INTIME

Σύγκρουση λεωφορείων στην Βούλα EUROKINISSI

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα