Πήγαμε στην sold-out συναυλία των Erreway και βιώσαμε το παιδικό μας όνειρο

Διαβάζεται σε 3'
Οι ErreWay στη Μαδρίτη
Οι ErreWay στη Μαδρίτη © Atilano Garcia/SOPA Images via ZUMA Press/Visualhellas.gr

Εντυπώσεις και σκέψεις από την πρώτη εμφάνιση των Erreway στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Όσο μεγαλώνω, νιώθω ότι τα ερεθίσματα που μας κάνουν να γυρνάμε έστω για λίγο στην παιδική μας ηλικία, ολοένα και σπανίζουν. Μετά το τέλος της δύωρης εμφάνισης των Erreway στο θέατρο του Λυκαβηττού το βράδυ της Πέμπτης (10/7) άκουγα γύρω μου παρέες να λένε φράσεις όπως “τι εμπειρία ήταν αυτή που ζήσαμε” και “ο 10χρονος εαυτός μου θα ήταν πολύ ευτυχισμένος, δεν θα το πίστευε!”.

Και όντως, αυτό ζήσαμε. Μια επιστροφή στο παιδικό και εφηβικό μας όνειρο. Για όσους βρεθήκαμε στον Λυκαβηττό, ήταν ένα άπιαστο όνειρο η συναυλία με το αργεντίνικο συγκρότημα, που επανενώθηκε μετά από 15 χρόνια.

Το συγκρότημα Erreway μέσα από τη σειρά “Ανυπότακτες Καρδιές” που μεταδιδόταν το 2005 έως το 2007 στην τότε ΕΤ1, μπήκε στις καρδιές όλων των έφηβων millenial της εποχής. Για αυτό και όταν ανακοίνωσαν την παγκόσμια περιοδεία τους, οι Έλληνες φαν που δεν έχουν ξεχάσει την σειρά που τους μεγάλωσε, έκαναν sold out σε ελάχιστες ώρες και τις δύο εμφανίσεις του συγκροτήματος το θέατρο Λυκαβηττού.

Δέσποινα Σταματάκη

Δεν θέλω να γίνω αυτοαναφορική, ο καθένας μας ξέρει τι σημαίνουν οι Erreway για τον εαυτό του. Πολλοί από εμάς εμπνευστήκαμε από τους ήρωες της σειράς, ταυτιστήκαμε, πήραμε δύναμε και η καρδία μας έμαθε να χτυπάει “ανυπότακτα”.  Το να βλέπεις λοιπόν τα παιδικά σου είδωλα, είναι ένα όνειρο που εκπληρώνεις για το παιδί που κάποτε υπήρξε μέσα σου.

Και η Καμίλα, ο Φελίπε και ο Μπενχαμίν πρόσφεραν ένα άρτιο και χορταστικό σόου στο κοινό, ένα ταξίδι στο τότε μέσα από το τώρα. Οι τρεις τους, χωρίς την Λουιζιάνα, η οποία δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στην παγκόσμια περιοδεία, για τουλάχιστον δύο ώρες, με απίστευτη διάθεση και ενέργεια, τραγούδησαν κάποιες από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες τους και ανταπέδιδαν συνεχώς την ευγνωμοσύνη τους προς στο κοινό.

Δέσποινα Σταματάκη

Μπορεί λόγω της γλώσσας να υπήρχαν κάποιες “δυσκολίες” στην επικοινωνία μας, όμως τα μάτια τους τα είπαν όλα. Δεν ήταν λίγες φορές που συγκινήθηκαν και δάκρυζαν κατά τη διάρκεια του σόου. Αν το σκεφτεί κανείς, οι έφηβοι τότε πρωταγωνιστές της σειράς αγαπήθηκαν σε χώρες από άλλες ηπείρους, και μετά από 20 χρόνια, συνεχίζουν να λαμβάνουν αυτή την αγάπη. Δεν είναι και λίγο.

Η δεύτερη εμφάνιση των Erreway θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου και λόγω της μεταφοράς της ημερομηνίας υπάρχουν μερικά διαθέσιμα εισιτήρια, όπως ανακοίνωσε η εταιρείας παραγωγής. Αν δεν προλάβατε στα προηγούμενα sold out, τώρα είναι η ευκαιρία σας. Έχει κάτι το μαγικό να βλέπεις τα παιδικά σου είδωλα από κοντά και όσοι βρεθήκαμε εκεί, είναι μια βραδιά που θα μας μείνει χαραγμένη για παντα στην καρδιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα