Θεσσαλονίκη: 52χρονη κατήγγειλε βιασμό από 55χρονο που μπήκε στο σπίτι της

Διαβάζεται σε 1'
Θεσσαλονίκη: 52χρονη κατήγγειλε βιασμό από 55χρονο που μπήκε στο σπίτι της

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι 55χρονος μπήκε στο σπίτι της και αποπειράθηκε να τη βιάσει. Τον κλείδωσε μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Στη σύλληψη ενός 55χρονου προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έπειτα από καταγγελία για βιασμό και απόπειρα βιασμού σε βάρος 52χρονης.

Όπως έγινε γνωστό, η Άμεση Δράση κλήθηκε χθες το βράδυ, μετά από καταγγελία της γυναίκας ότι ο 55χρονος εισήλθε βίαια στο διαμέρισμά της και αποπειράθηκε να τη βιάσει. Η 52χρονη φέρεται να αντέδρασε και κατάφερε να τον κλειδώσει μέσα στο σπίτι, μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί.

Παράλληλα, σύμφωνα με την καταγγελία της 52χρονης, ο ίδιος άνδρας φέρεται να την είχε βιάσει λίγα 24ωρα νωρίτερα μέσα στο ίδιο το διαμέρισμά της, απειλώντας την να μην καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές.

Ο 55χρονος, αλβανικής καταγωγής, οδηγείται στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα