The Chase: Δεν ξανάγινε! Χρέωσε 500 ευρώ τους συμπαίκτες του για να πάει τελικό – Αμηχανία στο πλατό, οργή στο Twitter

The Chase: Δεν ξανάγινε! Χρέωσε 500 ευρώ τους συμπαίκτες του για να πάει τελικό – Αμηχανία στο πλατό, οργή στο Twitter

Ο "Κυνηγός" του "The Chase" πρότεινε μια αρνητικής αξίας προσφορά στον διαγωνιζόμενο, με εκείνον να επιλέγει να... χρεώσει κανονικότατα τους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι έμειναν άφωνοι.

Πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν εκανε το απόγευμα της Δευτέρας το τηλεπαιχνίδι γνώσεων “The Chase” με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, παρέα με τους αγαπημένους μας Chasers.

Το παιχνίδι προβάλλεται καθημερινά στις 18:30 μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

«Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η γυναίκα με τα μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» ακόνισαν τις γνώσεις τους, ανανέωσαν το look τους και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους παίκτες στα ίσια.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο “Κυνηγός” των παικτών ήταν το “Γεράκι”, ο οποίος αποτελεί ίσως τον αγαπημένο “Chaser” του τηλεοπτικού κοινού.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ήρθε η ώρα να παίξει ο Λεωνίδας. Ο διαγωνιζόμενος δεν τα πήγε καθόλου καλά στον πρώτο γύρο, με αποτέλεσμα, για πρώτη φορά στην ιστορία του παιχνιδιού, ο Chaser να προτείνει μια αρνητικής αξίας προσφορά.

Συγκεκριμένα, το “Γεράκι” έδωσε ως χαμηλή προσφορά τα -500 ευρώ. Αυτό θα σήμαινε ότι αν ο παίκτης περνούσε στον τελικό θα… χρέωνε τους υπόλοιπους παίκτες.

Ο Λεωνίδας ρώτησε τους συμπαίκτες του τι τον συμβουλεύουν να κάνει, με εκείνους να του λένε ότι αυτό που σίγουρα δεν θα πρέπει να κάνει είναι να πάρει τη χαμηλή (αρνητικής αξίας) προσφορά.

Ο Λεωνίδας

Παρά τις συμβουλές των συμπαικτών του, εκείνος επέλεξε να τους… χρεώσει κανονικότατα, αφήνοντάς τους με το στόμα ανοιχτό! Μάλιστα, μια παίκτρια ζήτησε λίγο νερό να πιει για να μπορέσει να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Τελικά, ο Λεωνίδας πέρασε στον τελικό, μαζί με δύο ακόμη παίκτες και αντί να ανεβάσει το ποσό, με το -500 το μείωσε στα 4.600, από 5.100 που ήταν προηγουμένως….

Στον τελικό, οι τρεις παίκτες έχασαν από το “Γεράκι”, φεύγοντας από το παιχνίδι με μηδέν ευρώ! Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια στο Twitter ήταν καυστικά…

Ενδεικτικά κάποια σχόλια:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα