Μέρι Παππά: “Μου ζήτησε συγγνώμη ο Τάσος Ξιαρχό – Θέλει να βρεθούμε”

Μέρι Παππά: “Μου ζήτησε συγγνώμη ο Τάσος Ξιαρχό – Θέλει να βρεθούμε”

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η κοπέλα που έπεσε θύμα διαπόμπευσης και body shaming από τον Τάσο Ξιαρχό. "Επιλέγω να τον συγχωρήσω. Χρειάζεται βοήθεια και αγάπη".

Συγκίνησε η Μέρι Παππά, η κοπέλα που έπεσε θύμα διαπόμπευσης από τον Τάσο Ξιαρχό για τα κιλά και την ενδυματολογική της επιλογή, παραχωρώντας την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά από ένα περιστατικό που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων σε βάρος του χορογράφου και ένα κύμα συμπαράστασης στο πλευρό της.

Η ίδια, δήλωσε πως έχει αποφασίσει να συγχωρήσει τον Τάσο Ξιαρχό, ενώ εμφανίστηκε θετική στο αίτημά του να τη συναντήσει και να της μιλήσει.

“Είμαι πιο καλά και ψύχραιμη πλέον, μιας και επικοινώνησα μαζί με τον Τάσο. Μου έστειλε ένα μήνυμα όπου μου ζήτησε συγγνώμη, απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του και μου ζήτησε να βρεθούμε. Σκοπεύω να βρεθούμε, να μιλήσω μαζί του και θεωρώ ότι έχει λήξει αυτό”, είπε αρχικά για να προσθέσει:

Επιλέγω να συγχωρήσω τον Τάσο. Αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια, χρειάζεται αγάπη”.

Αναφορικά με συναισθήματα που προκάλεσε η συμπεριφορά του χορογράφου, αλλά και τον ρατσισμό που έχει βιώσει στη ζωή της, η Μέρι Παππά είπε:

“Θυμός, κλάματα και στεναχώρια. Είμαι ένα παιδί που έχω βιώσει κριτική για το ότι έχω κοντά μαλλιά, για το ότι έχω κάποια κιλά παραπάνω, για το ότι δεν έχω μια κοριτσίστικη φωνή, ενώ έχω δεχθεί ρατσισμό και για την καταγωγή μου. Παίρνεις μία προσοχή που δεν την έχεις συνηθίσει, δεν την ήθελες και δεν την αποζήτησες.

Με στενοχώρησε πάρα πολύ και πήρα άδεια από την δουλειά μου, γιατί με έπιαναν τα κλάματα και μου έστελναν μηνύματα. Υπήρξαν θετικά μηνύματα και στήριξη, αλλά και αρνητικά, που μου έλεγαν να μην ξαναβγώ από το σπίτι μου. Υπάρχουν πάντα οι δύο όψεις”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα