Η Emma Stone χορεύει τσιφτετέλι στην εκπομπή της DeGeneres

default image

Η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή Ellen και κλήθηκε να αποδείξει πως μπορεί να χορέψει... κι όχι ένα ή δύο είδη χορού! Πάντως Emma χρειάζεσαι εντατικά μαθήματα για το χορό της κοιλιάς (vid)

Στην εκπομπή της Ellen DeGeneres βρέθηκε η ηθοποιός Εμα Στόουν τη Δευτέρα, με αφορμή την κυκλοφορία στους κινηματογράφους της ταινίας ‘La La Land’, στην οποία και πρωταγωνιστεί με τον Ryan Gosling. Πέραν της συνέντευξη λοιπόν με την παρουσιάστρια, το show φημίζεται για τα ευφάνταστα παιχνίδια του.

H Ellen, εμπνευσμένη από το μουσικοχορευτικό υπερθέαμα της ταινίας, σήκωσε την ηθοποιό και της ζήτησε να χορέψει μια σειρά από είδη χορού σε ένα dance battle μαζί της. Από ballroom, μπαλέτο, twerking, παραδοσιακή αμερικάνικη κάντρι και χορό της κοιλιάς. Πρέπει να σημειώσουμε πως η Έμα θέλει ακόμη δουλίτσα στο τσιφτετέλι, αλλά στους πιο δυτικούς χορούς ήταν εξαιρετική. Δείτε το βίντεο:

H όμορφη ηθοποιός πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ryan Gosling σε ένα εορταστικό φιλμ, βγαλμένο ίσως από μια άλλη εποχή και με μια έμφυτη αισιοδοξία που θα σε κάνει να θες να χορέψεις και να χαμογελάσεις. Η καινούργια ταινία του ανερχόμενου Ντάμιεν Σαζέλ, ‘La La Land’, η πρώτη του μετά το πολυβραβευμένο «Whiplash», άνοιξε το Φεστιβάλ Βενετίας, όπου η Έμα Στόουν κέρδισε το βραβείο γυναικείου ρόλου και αναδείχτηκε στο μεγάλο νικητή του Φεστιβάλ του Τορόντο.

Το καθ’ ύλην αρμόδιο για θέματα σινεμά Flix.gr γράφει: η ταινία έχει βαλθεί να κάνει τα μάτια μας να ανοίξουν διάπλατα και τα χείλη μας να σχηματίσουν ένα πλατύ χαμόγελο μέσα από τις υπέροχες τεχνικολόρ εικόνες του, τη μαγική του ατμόσφαιρα και τον αμετανόητο ρομαντισμό του, που ξεχειλίζουν από τα τρέιλερ που αποκαλύπτονται σταδιακά.

Τοποθετημένο στο σήμερα, αλλά με τις αναφορές του να πηγαίνουν πίσω στα μουσικοχορευτικά φιλμ του κλασικού Χόλιγουντ, το «La La Land» θέλει τον Ράιαν Γκόσλινγκ στο ρόλο ενός τζαζ πιανίστα που ερωτεύεται την Εμα Στόουν, μια ανερχόμενη ηθοποιό, μόνο που η επιτυχία που και οι δυο τους θα γνωρίσουν σύντομα θα φέρει εμπόδια στη σχέση τους.

Πατήστε το play παρακάτω για να δείτε το νέο τρέιλερ όπου η Εμα Στόουν τραγουδά για τις πονεμένες καρδιές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα