Οι Active Member τελειώνουν, ο B.D. Foxmoor συνεχίζει με πιο σκληρό ραπ

Οι Active Member τελειώνουν, ο B.D. Foxmoor συνεχίζει με πιο σκληρό ραπ
Francesca Watkinson

O B.D. Foxmoor των Active Member απάντησε στο κοινό του μέσω της Live Chat πλατφόρμας του NEWS 247. Τι είπε για το τελευταίο και οριστικό live της μπάντας, για παλιούς συνεργάτες, για τα τραγούδια που θα ήθελε να γράψει, αλλά και για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα. Όλα, εντός (Pics+Vids)

Είναι δύσκολο να σταματάς την πορεία σου σαν σχήμα, όταν ο κόσμος έχει ανάγκη το έργο σου. Οι Active Member μετρούν πορεία 23 ετών και μιλούν στη ψυχή του ακροατηρίου τους με στίχους που είναι πιο επίκαιροι από ποτέ.

Η εποχή χρειάζεται το σχήμα του Μιχάλη και της Γιολάντας, όμως εκείνοι αποφάσισαν να πάρουν ο καθένας τον δικό του δρόμο σε καλλιτεχνικό επίπεδο, χωρίς όμως να σταματήσουν να συνεργάζονται για τα προσωπικά τους projects.

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, εξήγησαν λίγο πολύ το τέλος. Η απόφαση είναι του Μιχάλη, ακόμη κι αν δεν αισθάνεται απολύτως σίγουρος για τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την εξέλιξη. Είναι σίγουρος όμως πως αυτή η “σύμβαση” έπρεπε να λήξει και να πάρει πλέον ένα άλλο όχημα για να εκφραστεί. Να εκφραστεί διαφορετικά, αφήνοντας τους Active Member εκεί που πρέπει. Στο μυαλό και στις καρδιές του ακροατηρίου τους.

Το Σάββατο, στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ θα παιχτούν τα κομμάτια της μπάντας ζωντανά, για τελευταία φορά.

Και θα είναι πράγματι η τελευταία φορά. Ο B.D. Foxmoor ήταν κατηγορηματικός γι’ αυτό, στη συνάντηση που είχαμε στην Amberola στο Κουκάκι, όπου και έλαβε χώρα η συζήτηση με το κοινό, μέσα από την Live Chat πλατφόρμα του NEWS 247.

Δώσαμε “μικρόφωνο” στον κόσμο για περίπου μιάμιση ώρα, προσπαθώντας να απαντηθούν όσες περισσότερες ερωτήσεις γινόταν. Δεν είναι εφικτό άλλωστε κάτι τέτοιο, καθώς τα ερωτήματα έρχονταν ανά δεκάδες και πλήθαιναν όσο περνούσε η ώρα. 

Επιφυλασσόμαστε για μελλοντική “επανάληψη” του εγχειρήματος. Οι αφορμές άλλωστε θα είναι μπροστά μας.

Ο Μιχάλης επανέλαβε τους λόγους του “σταματήματος”. Είχε τοποθετηθεί άλλωστε αναλυτικά στη συνέντευξη Τύπου.

“Έχω διάθεση για πιο επικίνδυνα πράγματα στο μέλλον. Θέλω να ξαναβρώ τον αλήτη που έχω μέσα μου, αυτόν που δεν έβγαζα μπροστά με τους Active Member. Σαν καλλιτέχνης γέμισα πίκρα που δεν έπεσαν κάποιες κλωτσιές όταν έπρεπε.

Είμαι υπερήφανος για όσα καταφέραμε και έχω απωθημένα για άλλα. Δεν νίκησα τις διαστροφές του κοινού, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί γίναμε soundtrack όταν τα πράγματα ήταν κάπως ανήσυχα και δεν υπήρχαμε όταν συνέβαιναν στην ουσία εκείνα για τα οποία είχαμε μιλήσει με τα τραγούδια μας.

Δεν έχω το ταλέντο να αποφύγω τη ρουτίνα. Είναι ένα τέλος σε μια σύμβαση που περισσότερο ζήσαμε εγώ και η Γιολάντα.

Θα είναι πραγματικά το τελευταίο live των Active Member. Έχω κάνει έκκληση ευγενικά, να μην ξαναπαιχτούν ζωντανά τα τραγούδια μας, το έχω ζητήσει από τα παιδιά που παίζουν live Active Member. Αυτό θα είναι το τελευταίο μας live κανονικά, όχι όπως έχουμε συνηθίσει σε αυτόν εδώ τον τόπο. Θα μας λείψει η παρέα αυτή όπως ήταν. Το Σάββατο όμως δεν κάνουμε κηδεία ή μνημόσυνο. Γιορτή κάνουμε”.

Αυτά περί εξηγήσεων.

Οι ερωτήσεις στο live chat επικεντρώθηκαν κυρίως για το τί γίνεται από εδώ και πέρα.

“Άγγελε δυστυχώς για κάποιους θα ξανατραγουδήσω, απλά τα active member τραγούδια δεν θα ξαναπώ. Υπάρχει όμως υλικό δικό μου καινούργιο και της Γιολάντας που αυτά θα λέμε από εδώ και πέρα”, απάντησε ο Μιχάλης.

Όσο για το αν θα είναι όρθιος στο τελευταίο live; “Με μηνίσκο και στα δύο πόδια δεν γίνεται να είσαι όρθιος αδερφέ αλλά θα δούμε!”.

Στην τελευταία συναυλία θα είναι ο B.D. Foxmoor, η Sadahzinia, DJ Booker και ο Ramon. Ο Μιχάλης ξεκαθάρισε πως παλιά μέλη της Freestyle Productions και συνοδοιπόροι στο Low Bap είναι “ενήμεροι για το live και ευπρόσδεκτοι”.

Στις ερωτο-απαντήσεις που ξεχωρίσαμε:

κωστας : μιχαλη φοβασαι μηπως μικρυνει το κοινο σου μετα το τελος των active member ;

B.D. Foxmoor: “Κώστα άλλο φοβάμαι μη μικρύνει λόγω ηλικίας. Αλλά ποτέ δε με ενδιέφεραν οι αριθμοί, με ενδιέφερε η ουσία”.

Μάκης : Ρε Μιχαλη μονο ενα πραγμα θελω να σε ρωτησω. Καποια τραγουδια οπως το Καλως ηρθες παραξενε , λαβωμενο ξωτικο και ακομα 2-3 γιατι δεν τα λες ποτε? Πραγματικα ουτε κανω επιθεση ουτε τιποτα , απλα μια ερωτηση

B.D. Foxmoor: “Θα τα πούμε το Σάββατο”.

Το Σάββατο θα ακουστούν άλλωστε 55 τραγούδια. “Είναι αυτά που πρέπει να ακουστούν, εκείνα που μας λένε πως δεν θα είμαστε ξηγημένοι μαζί τους αν τα αφήσουμε απ’ έξω”, λέει ο B.D. Foxmoor.

Giannis : Γεια χαρα Μιχαλη. Το Low Bap μετα απο αυτο το τελος θα συνεχισει να υπαρχει; Θα μπορεσει καποιο σχημα να ασχοληθει υστερα απο το τελος αυτο με το Low Bap;

B.D. Foxmoor: “Γιάννη θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε και εγώ και η Γιολάντα και θα έχουμε αρκετά καινούργια πράγματα, υπομονή!”.

 

Πώς θα χαρακτήριζε με μία λέξη τους Active Member; “Με μια λέξη, alivas“.

“Το Alivas είναι μία λέξη ελληνικής ρίζας, που είχαν σταματήσει να τη χρησιμοποιούν οι Έλληνες όταν επιβλήθηκε ο Χριστιανισμός σαν θρησκεία. Σημαίνει ότι ο άλλος να γεννιέται μόνος του, χωρίς τη βοήθεια κανενός, ό,τι οντότητα κι αν είναι αυτή. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι αυτό δεν χωράει χωρίς μεσολάβηση στις θρησκείες. Η έννοια του Aliva είναι αυτό που δέχεται το τέλος του και το δουλεύει έτσι, ώστε να υπάρξει καινούργια αρχή.

Το όνειρό μου ήταν αυτός ο κόσμος να καταφέρει να βρει τον τρόπο, ότι τελειώνει ο παλιός ο κόσμος, να βρει ένα τρόπο για να προκύψει μία πρόταση που ν’ αφορά και τους άλλους, όχι μόνο ότι φανταζόμαστε. Kι ας μην μας χωράει κι εμάς”.

Andreas : Τι να περιμένουμε από τον BD Foxmoor?

B.D. Foxmoor: “Μια καινούργια μουσική ενότητα που λέγεται veterapnos, ένα μουσικό project με τίτλο Alivas, μια ταινία, ένα ντοκιμαντέρ για τους Active Member και τον καινιούγριο δίσκο της Sadahzinia, αυτά μέχρι την άνοιξη”.

“Έχω μετανοιώσει για τις περισσότερες συνεργασίες που έχω κάνει με ερμηνευτές, κρατώ εκείνες με τεχνικούς και μουσικούς”

Αποστόλης : Καλησπέρα Μιχάλη, Γιατί να μην ξανακουστούν τα τραγούδια σου; Υπάρχει και το παράδειγμα του Γιάννη Αγγελάκα όπου με νέους ήχους και καινούργια άτομα παίζουν και παλιά τραγούδια.

B.D. Foxmoor: “Αποστόλη, εμείς προτιμούμε να παίζουμε με νέους ήχους τα νέα τραγούδια”.

Ο B.D. δήλωσε πως ήταν ο πρώτος που έκανε χιπ χοπ δίσκο στην Ελλάδα, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με το αν είναι ο πρώτος που έφερε το ιδίωμα στη χώρα μας.

Giorgos : Θα σκληρύνει το ραπ του Μιχάλη, επιστρέφοντας στον ήχο που είχε πριν από την επιρροή που άσκησαν πάνω του τα άλλα μέλη των Active Member?

B.D. Foxmoor: “Γιώργο κάτι ξέρεις εσύ”.

Γιάννης : Θα υπάρξει επανέκδοση του “χρέωσε τα στη φωτιά” ή κάτι παρεμφερές με τους στίχους 23 ετών Α.Μ.; Θα υπάρξει δεύτερο ντοκιμαντέρ;

B.D. Foxmoor: “Θα υπάρξει μια έκδοση με όλους τους στίχους των Active Member ένα ντοκιμαντέρ για την μπάντα”.

Γιωργος : Μιχαλη ποιες θεωρεις τις καλυτερες συνεργασιες σου και ποιες τις χειροτερες,?. και για ποιο τραγουδι σου μετανοιωνεις

B.D. Foxmoor: “Γιώργο έχω μετανοιώσει για τις περισσότερες που έχω κάνει με ερμηνευτές, κρατώ στις καλύτερες μου συνεργασίες, αυτές με τεχνικούς και μουσικούς”.

Νικολ : Ρε Μεγάλε μας στερείς κομμάτια με τα οποία μεγαλώσαμε κ ακούγαμε μικρά με τον μπαμπα μας.. Μια φορα το χρονο περίμεναμε πως κ πως να τ ακούσουμε; Τωρα πως;

B.D. Foxmoor: “Πιστεύω πως υπάρχει τρόπος να τα ακούτε και να τα μοιραζόσαστε με όσους αγαπάτε. Αλλά νομίζω είναι καιρός να πάμε και για άλλα”.

γιωργος : Θεωρείς τον εαυτό σου ποιητή;

B.D. Foxmoor: “Μετά απο το ARMARIMA που τελείωσα και θα γίνει ταινία, πιστεύω ότι πρώτη φορά νοιώθω κι εγώ ποιητής. Ας μου επιτραπεί”.

Δημήτρης : Γεια χαρά και από εμένα!Έχεις μετρήσει ποτέ σου πόσα κομμάτια έχεις κυκλοφορήσει συνολικά στην μέχρι τώρα πορειά σου?

B.D. Foxmoor: “Δισκογραφικά είναι γύρω στα 1.350 κομμάτια”.

Θανάσης : Πόσα περίπου τραγούδια έχεις γράψει από τότε που ξεκίνησες?

B.D. Foxmoor: “Αν εννοείς στίχους, κοντά στα 1.500”.

aris : θα γινει ο τελευταιος δισκος ΑΜ καρπιμο μιχαλη;

B.D. Foxmoor: “Τελικά όχι, γιατί σκεφτήκαμε ότι είναι περίεργο να βγάλεις έναν δίσκο και να μην παίξεις ποτέ live τα κομμάτια του. Άρα όλη η ενέργεια μας μεταφέρεται στον δίσκο τον δικό μου και της Γιολάντας”.

Βίκτωρας : Μιχάλη καλημέρα. Θεωρείς πως έχει έρθει ήδη η αρχή του τέλους;

B.D. Foxmoor: “Βίκτωρα δεν μπορώ να το κρίνω αυτό εγώ. Είμαι σε φάση που είμαι γεμάτος όρεξη για αυτή την καινούργια αρχή που κάνουμε και οι δύο”.

Η κουβέντα φυσικά δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και “νότες” πολιτικής. Ο θαυμασμός για τον Subcomandante Μarcos και η απάντηση για τον ΣΥΡΙΖΑ:

Νίκος : Ποια είναι η γνώμη σου για την σημερινή κυβέρνηση?

B.D. Foxmoor: “Οι μούτσοι που γάμ…γαν γίναν καπεταναίοι”.

kwstas apo monaxo : μιχάλη ένα μεγάλο μπράβο για όλα. γιατί δεν ασχολείσαι με την πολιτική τώρα ?

B.D. Foxmoor: “Άστο για τη μετα-Αλτσχάιμερ εποχή αυτό”.

Τασος : Καλησπέρα Big Daddy, παραμένει ο Subcomandante Insurgente Galeano (Μarcos), ενας απο τους εν-ζωή ήρωές σου?

B.D. Foxmoor: “Μπορεί και ο μόνος ζωντανός πια”.

Ένας : Πιστεύεις ότι η επιστροφή στο αυτόχθονο (πολιτισμικό, πολιτικό και προφανώς όχι με εθνικιστική διάσταση) είναι μια διέξοδος από το σημερινό αδιέξοδο; Αυτος ο μικρός τόπος έχει μπόλικη ιστορία για να θέλει να γίνει συνέχεια κάτι άλλο…

B.D. Foxmoor: “Πραγματικά δεν ξέρω ποια είναι η διέξοδος, η αίσθηση μου είναι πως θα μας έρθει από εκεί που δεν το περιμένουμε”.

Κωσταντίνος : Σε μια προηγούμενη συνέντευξη σου είπες ότι η επανάσταση έχει γίνει χίπστερ. Αυτό δημιούργησε αντιδράσεις. Γιατί πιστεύεις συνέβη αυτό;

B.D. Foxmoor: “Κωνσταντίνε, πάντα τα λεγόμενα μου δημιουργούσαν αντιδράσεις αλλά αυτό είναι υγιές γιατί έτσι μαθαίνουμε να ζούμε και να συζητάμε με το διαφορετικό. Καταλαβαίνω απόλυτα γιατί συνέβη αυτό”.

Πάνος : Μιχαλη, Γνωρισα προσφατα στις Βρυξελλες εναν παιδι απο την Συρια. 15 xρονια εμεινε στo Περαμα. Και τωρα 10 χρονια εχει στιο Βελγιο. Οταν τον ρωτησα τι σκοπευει ν ακανει μου ειπε το απιστευτο “μαζευω χρηματα να στειλω τον γιο μου πανεπιστημιο και να γυρισω Ελλαδα”. Εχει κατι να πει αυτη η ιστορια ενος ανθρωπου που ενιωσε την Ελλαδα πατριδα του και προσπαθει να γυρισει σε αυτη με καθε κοστος? Εχει κατι να πει για τους χιλιαδες νεους που μεθανε με το ονειρο της επιστροφης και αλλους τοσους που κυνηγανε το ονειρο της φυγης? Ευχαριστω και ασε τα τραγουδια σου να μας συντροφευουν στον αποπατο του τωρα δειχνοντας πορεια προς τα πανω, προς το φως…

B.D. Foxmoor: “Με ενοχλεί αφάνταστα αυτό το brain drain  που συμβαίνει με τους νέους. Θεωρώ οτι φεύγει ο αφρός από τον τόπο αυτό και θα μας μείνουν οι μαλάκες αλλά είμαι υποχρεωμένος να το δεχτώ γιατί μπορεί να είναι καλό για το μέλλον όλων αυτών των παιδιών, μακάρι κάποτε αυτός ο τόπος να μπορεί να ξαναμαζέψει πίσω όλα τα όμορφα που έδιωξε”.

Francesca Watkinson

Ιωσήφ : Αν με το πιστόλι στον κρόταφο έπρεπε όπωσδήποτε να ψηφίσεις στις προηγούμενες εκλογές (εκτός λευκό/άκυρο) ποιο κόμμα θα επέλεγες; Ποιο είναι ίσως το λιγότερο κακό κόμμα ας το πούμε έτσι διά τής εις άτοπον απαγωγής..;

B.D. Foxmoor: “Δυστυχώς δεν θα διάλεγα ούτε με δυο πιστόλια στον κρόταφο. Είναι πολύ σοβαρό θέμα για να δίνουμε υποθετικές απαντήσεις”.

Αλκιβιαδης : Πιστεύεις οτι η συγκαταβατικότητα της κοινωνιας σε έκανε να κοψεις τις γωνιες της εκφρασης σου για να επιβιωσεις;

B.D. Foxmoor: “Οτιδήποτε έχει συμβεί ήταν με μόνο γνώμονα το τι ζητούσε η ψυχή μας και όχι το αν θα επιβιώσουμε αλλά σίγουρα κοιτώντας τον περίγυρο μου έχω μαζέψει ή έχω αμολήσει νωρίτερα κάποια πράγματα από μέσα μου”.

Andreas : ποιά η γνώμη σου για την αυτοδιαχείριση;

B.D. Foxmoor: “Ιδανικό και ζηλευτό Αντρέα”.

pandik :ποια είναι η άποψη σου για την την γενοκτονία η εθνοκάθαρση του Πόντου..;

B.D. Foxmoor: “Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, αλλά θέλουμε πάρα πολλές ώρες να το αναλύσουμε, ας το αφήσουμε για άλλη φορά”.

Δεν έλειψαν και οι “εμπρηστικές” ερωτήσεις.

ευσταθιος απο καλαμπακα : μιχαλη μεχρι που θα φτασεις για κανα ψιλο; να σε περιμενουμε σε κανα ταλεντ σοου οταν ερθει αυτη η (αγια) ωρα που θα ξεμεινεις και δε θα μπορεις πια να πουλησεις τη γιαλαντζι επανασταση μεσα απο τους στιχους σου;

B.D. Foxmoor: “Είμαι ικανός για όλα, μπορεί να με δεις μιας και είσαι σε εκείνα τα μέρη, ψηλόλιγνο καλόγερο στα Μετέωρα και θα ήθελα να είσαι εκεί να με τραβάς πάνω με το καλάθι”.

Redemos : Σε όσα τεκμηριωμένα έγραψε το UNFOLLOW δεν έδωσε ουσιαστικές απαντήσεις.Περιμέναμε αλλά, Μόνο κατηγορίες επέστρεψε. Διαβαζε τα όταν βρέχει να τα “ακούς”.

B.D. Foxmoor: “Με κάνει να γελάω πραγματικά που ξέρεις ότι είναι και τεκμηριωμένα. Ποτέ μην ειρωνεύεσαι τους άλλους με κάτι δικό τους, όπως τους στίχους, σκάρωσε κάτι δικό σου για να σε πάρουν στα σοβαρά”.

George13 : Μιχάλη έχεις χρησιμοποιήσει ποτε την φήμη σου για ένα δωρεάν meal στα McDonalds?

B.D. Foxmoor: “Δεν τρώω από εκεί ρε μεγάλε, από εκεί πεθαίνεις, δεν παχαίνεις. Άλλο που με έχουν γνωρίσει και έτυχε να με αγαπάνε, με κεράσανε. Ευπρόσδεκτο”.

Περί Νικήτα:

Περί Νικήτα (X-Ray), ο B.D. Foxmoor ήταν λακωνικός. “Άστο να το πάρει το “Ποτάμι”, σχολίασε με νόημα. Και απάντησε στην παρακάτω ερώτηση.

Θωμάς : Ποια η σχέση σου με τον Νικήτα μετά τα περυσινά λάιβ; Όλα καλά; Σε απογοήτευσε που δεν θυμόταν καλά τους στίχους του πάνω στη σκηνή;

B.D. Foxmoor: “Εκείνη η νύχτα δεν ήταν για επίδειξη τεχνικής από κανέναν μας, στήθηκε για άλλο λόγο. Αυτά είναι λεπτομέρειες”.

Και υπήρξαν και τέτοιες ερωτήσεις:

Vagelis : Μιχαλη, εχεις σκεφτει ποτε αν υπαρχει ζωη μετα τον θανατο?

B.D. Foxmoor: “Καταλαβαίνεις ότι δεν ξέρω αλλά με ενοχλεί που υπάρχει τόσος θάνατος μέσα στη ζωή”.

Δημητρης : εχεις πιασει ποτε τον εαυτο του να κανει το σταυρο του φοβισμενος?

B.D. Foxmoor: “Δημήτρη όχι τον σταυρό μου, αλλά δεν παθαίνω και κάτι όταν βλέπω κάποιον να κάνει τον σταυρό του”.

Αντώνης : Τι γνώμη έχει για την Βορεια Κορεα; Αναγνωρίζει ότι η Βόρεια Κορέα είναι η καλύτερη;

B.D. Foxmoor: “Θα τα πούμε από κοντά, Κιμ”.

Χρηστος Θεσσλονικη : Θα φυγεις τελικα Νεα Ζηλανδια οπως μας ελεγες?

B.D. Foxmoor: “Είναι πάντα στο μυαλό μου”.

Francesca Watkinson

Φώτης : Μιχάλη να ρωτήσω πια είναι η πηγή της έμπνευσης σου; υπαρχει κατι που λιγοι “βλεπουν”; ισως μια παραλληλη προγματικοτητα οπου ισως και οι Ψυχες με νοηση να μπορουν να επικοινωνισουν με τους ζωντες ;

B.D. Foxmoor: “Φώτη μπορεί να σε ξενερώνω αλλά δεν πιστεύω στην έμπνευση, αν συμβαίνει κάτι από αυτά που μου αναφέρεις, εύχομαι τουλάχιστον να μπορώ να το διαχειριστώ”.

Περί μουσικών συμπαθειών. Και “αντιπαθειών”:

γιαννης : Μιχαλη καταρχήν σου ευχομαι τα καλυτερα για εσενα κ την οικογενεια σου.συγνωμη για την ερωτηση αλλα με τον νικητα ποιες είναι οι σχεσεις σα τωρα?κ κατι τελευταιο αν ακουγες ποτε rage against the machine?τα λεμε το σαββατο,να σαι παντα καλα

B.D. Foxmoor: “Γιάννη η συμπάθεια μου σε αυτό το γκρουπ ήταν ο Μορέλο”.

Γιάννης Π. : Ποιό τραγούδι άλλου καλλιτέχνη, εκτός low bap, θα ήθελες να έχεις γράψει εσύ;

B.D. Foxmoor: “το “Bells” της Lahsa de Sella  και το fight the power των public enemy”.

Σταυρος : Μιχαλη, ειναι το illmatic του nas ο καλυτερος ραπ δισκος που εχει υπαρξει?

B.D. Foxmoor: “Όχι ρε φίλε και φυσικά δεν είναι μέσα στα δίκα αγαπημένα μου”.

Ξεχωριστή σημασία για τον Μιχάλη, είχε η παρακάτω τοποθέτηση:

Dim joke:ειμαι 36 και σε ακουω απο τοτε που πρωτοξεκινησες,σε συναυλιες σου παντα εσκαγα μονος μου γ : ειμαι 36 και σε ακουω απο τοτε που πρωτοξεκινησες,σε συναυλιες σου παντα εσκαγα μονος μου γιατι η δικοι μου δεν ακουγανε τετοια μουσικη, συνεχιζω να σε ακουω καθε μερα,μεσα απο τα τραγουδυια σου πηρα πολλες φορες μυνημα ,δεν θελω να σε ρωτησω τπτ.απλα να σου πω τα ππροηγουμενα και σε ενα μαγαζι που φτιαχνω την μηχανη το παλικαρι παιζει τσιτα την μουσικη σου στην κυψελη ειναι …..

B.D. Foxmoor: “Χαιρετίσματα στα αδέρφια μου, στη Yamaha εκεί στην Κυψέλη”.

Καλό αντάμωμα λοιπόν. Στο live του Σαββάτου και στα live που είναι να έρθουν.

Francesca Watkinson

 

Περί τελευταίας συναυλίας:

Κυρ, 09/20/2015 – 00:24

7 Νοεμβρίου, Ο.Α.Κ.Α.(Ποδηλατοδρόμιο)

Η προπώληση έχει ξεκινήσει από την Tickethouse.gr

Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) Τηλ.: 210 3608 366

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα: Κλειστά, Τρίτη – Παρασκευή: 10:30 – 18.30, Σάββατο : 10:30 – 16:30

Εισιτήρια θα βρείτε και στον ΝΕΟ ΧΩΡΟ του Amberola vinyl store στο Κουκάκι, Ζίννη 12 και Βεϊκου. (τηλ. 2104022413)

Επίσης, προπώληση γίνεται και στο MUSICLAND στην Θεσσαλονίκη.

Event: https://www.facebook.com/events/962684650439417/

Περισσότερες πληροφορίες για το τελευταίο live, μπορείτε να βρείτε εδώ

Ολόκληρο το Live Chat με τον ιδρυτή των Active Member, B.D. Foxmoor, εδώ

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα