Aνάκληση Outlander και Grandis

Σε ανάκληση αυτοκινήτων MITSUBISHI μοντέλων Outlander και Grandis για έλεγχο του διακόπτη των πίσω φώτων ''στοπ''
- 20 Μαρτίου 2009 17:30
Όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή κ. Ι. Οικονόμου η ανάκληση αφορά 872 οχήματα, παραγωγής από 26/11/2007 έως 14/4/2008 και μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Επίσημων Συνεργείων MITSUBISHI MOTORS σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει έλεγχος και η απαραίτητη επισκευή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας ΙΑΣΩΝ Α.Ε.Β.Ε.