Εγκατάσταση 19 αναπνευστήρων ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ»

Εγκατάσταση 19 αναπνευστήρων ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ»
INTIME NEWS

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγκατάσταση 19 αναπνευστήρων ΜΕΘ, υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης του οίκου GETINGE MAQUET Σουηδίας στο Νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ» από την εξειδικευμένη ομάδα τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας Santair η οποία εκπροσωπεί τον οίκο GETINGE MAQUET στην Ελλάδα

Οι αναπνευστήρες είναι τύπου SERVO-AIR (με πολλαπλούς τύπους αερισμού, ενσωματωμένη τουρμπίνα και νεφελοποιητή Aerogen) και τύπου SERVO-U (με ενσωματωμένο καπνογράφο και νεφελοποιητή Aerogen και παρακολούθηση της ηλεκτρικής δραστηριότητας του διαφράγματος).

Οι τεχνικοί της εταιρίας μας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, εγκατέστησαν τα μηχανήματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «ΣΩΤΗΡΙΑ» και εκπαίδευσαν στη χρήση τους το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, λόγω των πολύ αυξημένων αναγκών που υπάρχουν. Παρά τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα μας αλλά και ολόκληρος ο κόσμος παραμένουν πιστοί στο καθήκον τους.

Η εταιρεία Santair και το προσωπικό της παραμένει στην πρώτη γραμμή και προσπαθεί με κάθε τρόπο, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, να συμβάλλει στην προστασία της υγείας και της ανθρώπινης ζωής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα