Η Praktiker Hellas, γιορτάζει ένα χρόνο ανανέωσης στην Αγία Βαρβάρα!

Η Praktiker Hellas, γιορτάζει ένα χρόνο ανανέωσης στην Αγία Βαρβάρα!

Από τις 18 έως τις 27 Ιουνίου 2020, οι πελάτες του καταστήματος Praktiker Αγίας Βαρβάρας, μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικές μεγάλες προσφορές και συγκεκριμένα: Δώρο ο ΦΠΑ σε: όλες τις πόρτες laminate, όλα τα μηχανήματα κήπου Makita, όλα τα πλακάκια και όλες τις πλαστικές ντουλάπες! Κλιματιστικό INVERTER 12.000 BTU, μόνο €199 Κρουστικό δράπανο Einhell, 710W, μόνο €19

Ακολουθώντας την ανανεωμένη ταυτότητα της εταιρίας, το κατάστημα ανανεώθηκε πλήρως τον Ιούνιο του 2019 με στόχο να χαρίζει στους πελάτες του ακόμη πιο ξεχωριστές αγοραστικές εμπειρίες, με ολοκληρωμένες προτάσεις που μπορούν να απογειώσουν κάθε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο. Διαθέτει Τμήμα Deco, ειδικό Color Box, με υπηρεσία ανάμειξης χρωμάτων, Κέντρο Πατωμάτων, εξειδικευμένα Τμήματα Έκθεσης Επίπλων, Οικιακών Ειδών και Ειδών Υγιεινής, καθώς και τις υπηρεσίες Garden & Interior Experts.

Επιπλέον, η ομάδα των 116 εργαζομένων του καταστήματος, βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των καταναλωτών για να τους προσφέρει τις καλύτερες ιδέες και έμπνευση για κάθε τους ανάγκη, παρέα με άριστη εξυπηρέτηση.

Μήπως ήρθε η ώρα για την αλλαγή που προγραμματίζατε, τόσο στο σπίτι όσο και στη διάθεσή σας;

#praktikerAgVarvara 1 χρόνος #sankainourio

Στοιχεία καταστήματος

  • Ιερά Οδός 339, 123 51 , Αγ. Βαρβάρα
  • Τηλ. 210 5699650 – 652
  • 8.395 m² χώροι πώλησης
  • 340 θέσεις Parking και τουαλέτες αναπήρων

Περισσότερες πληροφορίες για το κατάστημα εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα