Νέα δωρεάν υπηρεσία e-bill και δωρεάν ασφάλιση Bill Protection από τη ZeniΘ

Νέα δωρεάν υπηρεσία e-bill και δωρεάν ασφάλιση Bill Protection από τη ZeniΘ

Οι λογαριασμοί ρεύματος και φυσικού αερίου έρχονται πλέον στο email σας -Δωρεάν προστασία για 12 μήνες σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένηςενέργειας στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέαυπηρεσία e-bill, με την οποία κάθεπελάτης θα λαμβάνει ηλεκτρονικά τους λογαριασμούς του φυσικού αερίου και ρεύματος, σεκάθε οικιακή ή επαγγελματική παροχή, απολαμβάνοντας την άμεση, γρήγορη καιασφαλή ενημέρωση και διαχείρισή τους.Ταυτόχρονα, η ZeniΘ προσφέρει εντελώς δωρεάν την υπηρεσία ΖeniΘ Bill Protection, σε συνεργασία με την ΑΧΑΑσφαλιστική για 1 χρόνο.

Με το e-bill, η εταιρεία καταργεί την ταχυδρομική αποστολή των έντυπων λογαριασμώνφυσικού αερίου και ρεύματος, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος μέσωτης σημαντικής μείωσης κατανάλωσης χαρτιού. Ακόμη, με την εγγραφή στη νέαυπηρεσία e-bill, οι πελάτες της ZeniΘ επωφελούνται αυτόματα από την υπηρεσίαΖeniΘ Bill Protection, με δωρεάν προστασία για 12 μήνες. Με το ΖeniΘ Bill Protection η εταιρεία καλύπτει το ποσό του λογαριασμού σε περίπτωση αδυναμίαςαποπληρωμής (έως 200€) λόγω ακούσιαςανεργίας, ασθένειας, ατυχήματος ή νοσηλείας.

Η νέα υπηρεσία e-bill εμπλουτίζει την πλατφόρμα «έξυπνων» ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ZeniΘ, με σκοπό μια όλο και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης. Η κορυφαίαομάδα της ZeniΘ επιβραβεύει διαρκώς την εμπιστοσύνη των πελατών της με νέα, καινοτόμαπροϊόντα και κορυφαία προνόμια, ενώ παραμένει στη διάθεσή τους μέσω των δωρεάν online υπηρεσιών LiveChat και Click2Call στο www.zenith.gr, τηντηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 18321,καθώς καιμέσα από τα φυσικά καταστήματα τουδικτύου της σε όλη την Ελλάδα.

Oκ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing καιΕπικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά: «Η υπηρεσία e-billαποτελεί επιβράβευση της εμπιστοσύνης των πελατών μας και μια ακόμη απόδειξηγια το ότι κρατάμε τις υποσχέσεις μας για συνεχή αναβάθμιση των ηλεκτρονικών υπηρεσιώνμας, προς ευκολία του κοινού. Αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες μας με βάση τηνκαινοτομία και τις απαιτήσεις της “digital” εποχής που διανύουμε και μεγνώμονα την καλύτερη δυνατή εμπειρία των πελατών μας, πάντα με σεβασμό στοπεριβάλλον. Τέλος, στην περίεργη εποχή που διανύουμε, τοπρόγραμμα ασφάλισης ΖeniΘ Bill Protection σε συνεργασία με την ΑΧΑ Ασφαλιστική πουπροσφέρουμε δωρεάν σε όσους ενεργοποιήσουν την υπηρεσία e-bill δίνει μιαεπιπλέον ασφάλεια στους πελάτες μας».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter.

#ZeniΘ #KoryfaiaEnergeia #KoryfaiaOmada

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα