Νέες συνεργασίες για την Mantis Group

Νέες συνεργασίες για την Mantis Group

Ο Όμιλος διευρύνει το χαρτοφυλάκιό του στα αλκοολούχα ποτά, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διανομή 9 νέων προϊόντων

H Mantis Group, που διατηρεί ηγετική θέση στον κλάδο των Fast Moving Consumer Goods (FMCGs) στην Ελλάδα από το 1974, διευρύνει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό της στα αλκοολούχα (International Spirits) μέσα από νέες, σημαντικές συνεργασίες με διεθνείς οίκους. Συγκεκριμένα, ο Όμιλος αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα συνολικά εννέα προϊόντων στο πλαίσιο δύο νέων συνεργασιών, με τον Γαλλικό Οίκο Marie Brizard και τον Μεξικάνικο Οίκο Orendain Destileria, καθώς και της επέκτασης της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει από το 2019 με τον Κουβανέζικο Οίκο Cuba Ron.

Ειδικότερα:

  • Σε συνεργασία με τον Κουβανέζικο Οίκο Cuba Ron, αναλαμβάνει τη διανομή των προϊόντων: Carta Blanca (700ml) με 3 χρόνια παλαίωσης, αυθεντικό Κουβανέζικο ρούμι από τα καλυτέρα της κατηγορίας του, Anejo Suave (700ml) με 5 χρόνια παλαίωσης, εκ των οποίων τα 2 ωριμάζουν σε βαρέλια από sherry, Reserva Especial (700ml) με 10 χρόνια παλαίωσης σε βορειοαμερικανικά δρύινα βαρέλια, και Extra Anejo (700ml) με 12-18 χρόνια ωρίμανσης, που δημιουργήθηκε για να αποκτήσει μια θέση σε ιδιωτικές συλλογές, αλλά και στα καλύτερα bars του κόσμου.
  • Σε συνεργασία με τον Γαλλικό Οίκο Marie Brizard, ο Όμιλος Mantis αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή τριών κωδικών προϊόντων: της Sobieski Vodka Premium (700ml) και Platinum (700ml), της μόνης Πολωνικής βότκας που υπόκειται σε εξαιρετικά αυστηρό έλεγχο προέλευσης προϊόντος, σύμφωνα με το γαλλικό σύστημα AOC – Appellation d’Origine Contrôlée, καθώς και του βραβευμένου Old Lady London Dry Gin (700ml), ενός κλασσικού London Dry Gin από 14 διαφορετικά βοτανικά στοιχεία με κυρίαρχο τον Άρκευθο. Ξεχωριστό και ιδιαίτερο χάρη σε δυο συγκεκριμένα βοτανικά στοιχεία όπως το τριαντάφυλλο και το πιπέρι Sichuan. Η εκρηκτική συνάντηση μεταξύ των συγκεκριμένων βοτάνων δίνουν στην γεύση του Old Lady floral και spicy στοιχεία και το κάνουν μοναδικό. Oλα αυτά σε μια απίθανη τιμή για την γεύση και την ποιότητα του.
  • Σε συνεργασία με τον Μεξικάνικο Οίκο Oredain Destileria, μία από τις πρώτες οικογένειες παραγωγής Τequila στο Μεξικό με ιδιόκτητα στρέμματα παραγωγής αγαύης και την μοναδική τεκίλα που έχει γεννηθεί στην ομώνυμη πόλη, αναλαμβάνει τη διανομή δύο κωδικών προϊόντων: των βραβευμένων Tequila Ollitas Blanco 100% Agave (700ml), και Τequila Ollitas Reposado 100% Agave (700ml), η οποία είναι τριπλής απόσταξης και ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια, που πριν φιλοξενούσαν αμερικάνικο ουίσκι, για 11 μήνες.

Όπως δήλωσε ο κ. Δημήτρης Κολτσίδας, Business Development Manager της Mantis Group «Το χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών του Ομίλου μας συνεχίζει να μεγαλώνει δυναμικά, με νέα, υψηλής ποιότητας και διεθνούς αναγνώρισης προϊοντα, που είμαστε βέβαιοι ότι θα κερδίσουν την καρδιά του ελληνικού κοινού. Είμαστε υπερήφανοι για τα νέα μέλη της «οικογένειάς» μας, αλλά και για τις συνεργασίες μας με εμβληματικούς οίκους, που έχουν χτίσει τη δική τους ιστορία και παράδοση στον κλάδο των αλκοολούχων. Η εμπιστοσύνη τους είναι μια ακόμη επιβεβαίωση του προφίλ αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας που χτίζει με συνέπεια ο Όμιλός μας, εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Η τεχνογνωσία, η πείρα και το εκτεταμένο μας δίκτυο, αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχημένη πορεία των νέων προϊόντων στην ελληνική αγορά.»

Ο Όμιλος Mantis έχει ταυτιστεί με τη διανομή brands υψηλής αναγνωρισιμότητας, ενώ τα τελευταία χρόνια επεκτείνει στρατηγικά τη δραστηριότητά του και στον τομέα της παραγωγής, επενδύοντας στην ανάπτυξη ποιοτικών προϊόντων, που ικανοποιούν τις ανάγκες των καταναλωτών.

Με την προσθήκη των οίκων Marie Bizard, Orendain Destileria, και Cuba Ron, εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιό του με International Spirits, ώστε να μπορεί να καλύψει όλες τις κατηγορίες και περιστάσεις κατανάλωσης. Τα νέα προϊόντα είναι ήδη διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version