Ο όμιλος Eunice έβγαλε στον «αέρα» την πρώτη του τηλεοπτική διαφημιστική!

Ο όμιλος Eunice έβγαλε στον «αέρα» την πρώτη του τηλεοπτική διαφημιστική!
UNSPLASH

«Σήμερα κάτι αλλάζει στην ενέργεια... Ο πρώτος καινοτόμος ελληνικός όμιλος πράσινης ενέργειας αναπτύσσει στην Ελλάδα τους πρώτους έξυπνους φορτιστές αυτοκινήτων που χρησιμοποιούνται από τα μεγαλύτερα δίκτυα στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το σποτ.

Η καμπάνια με το tagline «Eunice, κάνε τη σωστή ενέργεια!», αναπτύσσεται σε τηλεόραση κα digital & social μέσα & προσεχώς, ραδιόφωνο.

Ο όμιλος Eunice είναι ο πρώτος και μοναδικός αμιγώς ελληνικός τεχνολογικός όμιλος που επενδύει σε τεχνολογίες περιβαλλοντικού σκοπού για την παραγωγή και διάθεση καθαρής πράσινης ενέργειας αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές. Κατατάσσεται στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής και διεθνούς ενεργειακής τεχνολογίας, με ελληνικό αποτύπωμα και υψηλή εγχώρια προστιθέμενη αξία.

Η Head, Communication & Media Relations της Eunice Group, Μαρία Μιχαλάκη, δήλωσε ότι: «Ο όμιλος Eunice εδώ και χρόνια αναπτύσσει μια πλούσια παλέτα πράσινων ενεργειακών λύσεων υψηλής τεχνολογίας και αποτελεσματικότητας. Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της δυναμικής του επικοινωνιακής πολιτικής, προχωρά στην επίσημη πρώτη του εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση, παράλληλα με προωθητικές ενέργειες και σε άλλα κανάλια επικοινωνίας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα