Πετρέλαιο θέρμανσης με την εγγύηση της ΕΚΟ και στη χαμηλότερη τιμή!

Πετρέλαιο θέρμανσης με την εγγύηση της ΕΚΟ και στη χαμηλότερη τιμή!

Στη χαμηλότερη τιμή εκκίνησης της τελευταίας πενταετίας - σταθερή για μία ολόκληρη εβδομάδα - θα προσφέρει εφέτος η ΕΚΟ το πετρέλαιο θέρμανσης στους καταναλωτές, για την κάλυψη των αναγκών που θα έχουν κατά τη χειμερινή περίοδο.

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η ΕΚΟ αποφάσισε να διαθέσει το πετρέλαιοθέρμανσης στη χαμηλότερη τιμή εκκίνησης περιόδου θέρμανσης της τελευταίαςπενταετίας και εγγυάται ότι η τιμή δε θαανέβει για τις επόμενες επτά ημέρες. Ενδεικτικά για την Αττική η τιμή θαδιαμορφωθεί στα 0,779 Ευρώ ανά λίτρο, για παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν τηλεφωνικάαπό το 18198, ή τον σταθερό αριθμό 210-7725555.

Η ενέργεια θα ισχύσει για απευθείας παραγγελίες από την Εταιρία από αύριο, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, οπότε και ξεκινά η διάθεση τουπετρελαίου θέρμανσης και θα ολοκληρωθεί τηνερχόμενη Παρασκευή 23 Οκτωβρίου. Γιαπερισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΕΚΟ (www.eko.gr).

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, την ίδια χρονικήπερίοδο, ο πανελλήνιος σταθμισμένος μέσος όρος τιμής του πετρελαίου θέρμανσης είχεδιαμορφωθεί κοντά στο 1,05 ευρώ το λίτρο.

Για άλλη μια φορά η ΕΚΟ στέκεται δίπλα στους πελάτες της, σε μια ιδιαίτερη συγκυρία,όπως ακριβώς είχε κάνει και στην αρχή της πανδημίας πάλι με ειδική προσφορά στοπετρέλαιο θέρμανσης, στηρίζοντας όλους όσους ακολούθησαν την προτροπή «μένουμεσπίτι».

Πετρέλαιο θέρμανση με την Εγγύηση της ΕΚΟ, όχι μόνο για την ποιότητα και την ποσότητα, αλλά εφέτος και για την χαμηλότερη τιμή!

=======

* 210 7725555: Αστική χρέωση από Αθήνα,υπεραστική από Θεσσαλονίκη, Πάτρα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα