Τα Lay’s χαρίζουν χαμόγελα στις γειτονιές του Πειραιά με το πρόγραμμα 'ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα'

Τα Lay’s χαρίζουν χαμόγελα στις γειτονιές του Πειραιά με το πρόγραμμα 'ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα'
MARIO S.

Τα αγαπημένα μας πατατάκια Lay’s με την ενέργεια Lay’s Smiles προσκάλεσαν το κοινό να χαρίσει χαμόγελα για καλό σκοπό μέσω της ιστοσελίδας lays.gr αλλά και με 2 δυνατές ενέργειες στα εμπορικά κέντρα The Mall Athens και Mediterranean Cosmos. Μέσω του ειδικά διαμορφωμένου application στο website lays.gr, οι καταναλωτές κλήθηκαν να “ανεβάσουν” τη δική τους φωτογραφία με τα πακέτα Lay’s. Ο στόχος ήταν η συλλογή 10.000 φωτογραφιών.

Χάρη στις χιλιάδες φωτογραφίες του κόσμου, που υπερέβησαν το στόχο τα Lay’s προσφέρουν τώρα, όπως υποσχέθηκαν, με τον πιο ευχάριστο τρόπο, χαμόγελα και τρόφιμα στις γειτονιές του Πειραιά, μέσω του προγράμματος «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα», σε 3.500 οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Τα Lay’s, σε συνεργασία με το πρόγραμμα «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα», πραγματοποίησαν στις 6, 8, 20 και 22 Μαρτίου διανομές προϊόντων, όπως μακαρόνια, γάλα, φρυγανιές, ζάχαρη, ξύδι, αλεύρι & αλάτι, μαζί με τα αγαπημένα προϊόντα PepsiCo και Tasty, ενώ άλλες δύο διανομές θα πραγματοποιηθούν στις 3 και 5 Απριλίου. Συνολικά, στις 6 διανομές, θα διατεθούν 93.400 προϊόντα. Το παρόν κατά τη διανομή έδωσε και ο Δήμαρχος Πειραιά, κύριος Γιάννης Μώραλης, δηλώνοντας: «Το πρόγραμμα ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα, αποτελεί για εμάς μια ιδιαίτερα σημαντική ενέργεια. Επιθυμία μας είναι να στηρίξουμε άπορους συνανθρώπους μας και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες της πόλης, προσφέροντάς τους είδη διατροφής ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε συνεργασία με την εταιρία Pepsico. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ως πόλη και ως χώρα, επιδιώκουμε και προωθούμε ενεργά συνέργειες με φορείς, επιχειρήσεις και ιδιώτες. Αφενός μεν γιατί οι οικονομικές δυνατότητες του Δήμου Πειραιά είναι περιορισμένες, αφετέρου δε γιατί πιστεύουμε ότι ενώνοντας δυνάμεις, θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Η υποστήριξη συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, αποτελεί για εμάς προτεραιότητα.».

ADVERTISING
Τα Lay’s χαρίζουν χαμόγελα στις γειτονιές του Πειραιά με το πρόγραμμα 'ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα'
MARIO S.

Οι κκ. Αναστασία Μακαριγάκη, Ιωάννα Τσιούρβα και Ναυσικά Πανούση από την PepsiCo με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη στη διανομή προϊόντων από τα Lay’s Smiles

Η Αναστασία Μακαριγάκη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Κεντρικής Ευρώπης και Ευρύτερων Βαλκανίων δήλωσε σχετικά: «Σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη από χαμόγελα. Μέσα από το πρόγραμμα Lay’s Smiles, και τα τεράστια χαμογέλα στα πακέτα των συσκευασιών μας, θέλουμε να μοιράσουμε αισιοδοξία και να παρακινήσουμε όλο τον κόσμο να χαμογελά περισσότερο με κάθε αφορμή. Το χαμόγελο είναι στάση ζωής και τα Lay’s υποστηρίζουν αυτή την αντίληψη στην πράξη. Στόχος μας ήταν να συγκεντρώσουμε 10.000 χαμόγελα και τον ξεπεράσαμε! Το χαμόγελό σας έκανε τη διαφορά και σας ευχαριστούμε θερμά!»

SHARE:

24Media Network