Το πρώτο βιβλιοπωλείο επιχειρησιακών βιβλίων!

Το πρώτο βιβλιοπωλείο επιχειρησιακών βιβλίων!

Το BusinessBooks αποτελεί το μοναδικό εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο επιχειρησιακών βιβλίων! Λειτουργεί εδώ και λίγους μήνες στην καρδιά της Αθήνας, Μαυρομιχάλη 5 και υποστηρίζεται από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο www.BusinessBooks.gr .

Το BusinessBooks διαθέτει στο αναγνωστικό κοινό ελληνικά και ξενόγλωσσα επιχειρησιακά βιβλία όλων των κλάδων όλων των εκδοτών.

Το βιβλιοπωλείο, συνεργαζόμενο με τους μεγαλύτερους ελληνικούς και ξένους εκδοτικούς οίκους, προσφέρει προσεκτικά επιλεγμένα βιβλία, σύγχρονα και ποιοτικά, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Επίσης, εξασφαλίζει για τους επισκέπτες μεγάλες προσφορές, εκπτώσεις και πακέτα βιβλίων, ενώ προτείνει τίτλους και ενημερώνει για τα best-sellers.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στον φιλόξενο και μοντέρνο χώρο, να αφεθείτε στη μαγεία όλων των επιστημών, να αναζητήσετε τους τίτλους που επιθυμείτε. Το εξειδικευμένο κι έμπειρο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας υποδεχθεί και να σας προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση. Μάλιστα, το βιβλιοπωλείο διαθέτει χώρο αναγνωστηρίου.

Μία επίσκεψη θα διευρύνει τους ορίζοντές σας!

Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη 5, 10679 Αθήνα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3387288

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-20:00

SHARE: